Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Nezaman değişti arka plan.Gs admini ne denemeye çalışıyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nezaman değişti arka plan.Gs admini ne denemeye çalışıyor acaba
Aziz başkanı saygıyla selamlıyorum şu günleri gördükten sonra![]()
fener'de yaptığını bizde de yapabilir.
Pavalı köpekleri ne güzel ifşa etmişti.![]()
fener'de yaptığını bizde de yapabilir.
Dün maç görseli vardı bugün değişmişlerNezaman değişti arka plan.
uA Terim olayı asıl mevzusunu anlatalım.. Açık açık anlatalım..
Seçim yoluna girildiği dönemde bu işin ortaya çıkması GS yönetimini isteyen birilerinin amacının Terim’i silmek olduğunu söyleyebiliriz.. isim de verelim, Adnan Polat ve ekibi bir çalışma içinde.
Kardesim seçilirse çalışmak zorunda mı Çalışmak istemiyorum diyemez mi?’ diyenler olacaktır, Haklılar da. Ancak sorun şurada..
Tabi olur, çalışmak istemeyebilirsin, bir planın vardır dersin ki Alman hoca getiriyoruz, veya GS coşkulu teknik kapasitesi yüksek bir ekole geçecek o yüzden Arjantinli hoca getirdik diyebilirsin hiç sorun yok. Sorun şu, bu işi direk söyleyeceksin herkes bilecek. Dolaylı yoldan anlamayacaksın, maşa kullanmayacaksın o zaman!
Hoca iyidir kötüdür, buna Galatasaray’ı yönetenler karar verir, olumlu veya olumsuz karar verilir devam edilir veya yollar ayrılır.. Hocanın masasında oturup çay bile içemeyecek adamlar İstifa et diyemezler, kimsenin haddi değil Kulübün efsanesine İstifa et demek.. Oturulur konuşulur olursa devam edilir olmazsa yollar ayrılır bu iki tarafı da yıpratmaz.. Ama bu şekilde davranmak tam manasıyla Hadsizliktir.
Katılmıyorum,katılamıyorumuA Terim olayı asıl mevzusunu anlatalım.. Açık açık anlatalım..
Seçim yoluna girildiği dönemde bu işin ortaya çıkması GS yönetimini isteyen birilerinin amacının Terim’i silmek olduğunu söyleyebiliriz.. isim de verelim, Adnan Polat ve ekibi bir çalışma içinde.
Kardesim seçilirse çalışmak zorunda mı Çalışmak istemiyorum diyemez mi?’ diyenler olacaktır, Haklılar da. Ancak sorun şurada..
Tabi olur, çalışmak istemeyebilirsin, bir planın vardır dersin ki Alman hoca getiriyoruz, veya GS coşkulu teknik kapasitesi yüksek bir ekole geçecek o yüzden Arjantinli hoca getirdik diyebilirsin hiç sorun yok. Sorun şu, bu işi direk söyleyeceksin herkes bilecek. Dolaylı yoldan anlamayacaksın, maşa kullanmayacaksın o zaman!
Hoca iyidir kötüdür, buna Galatasaray’ı yönetenler karar verir, olumlu veya olumsuz karar verilir devam edilir veya yollar ayrılır.. Hocanın masasında oturup çay bile içemeyecek adamlar İstifa et diyemezler, kimsenin haddi değil Kulübün efsanesine İstifa et demek.. Oturulur konuşulur olursa devam edilir olmazsa yollar ayrılır bu iki tarafı da yıpratmaz.. Ama bu şekilde davranmak tam manasıyla Hadsizliktir.
bu adnanın adayı kim renktaş, kimi getirmeye çalışıyorlaruA Terim olayı asıl mevzusunu anlatalım.. Açık açık anlatalım..
twitin altında su mesajın aynısını cokca görüyoruz ki bunlar düşünme yetisini kaybetmiş papağan gibi aynı seyleri yazıyorlar
öğrencilerin emeklerini iliklerine kadar sömüren, yaptıkları her işi kulube fatura ettiren, ileride tehlike arz eden bu olusum kısa sürede dağıtılması gerekmektedir.
cemaat köpekleri ne zamandan beri gerçekten Galatasaraylı oluyor?Ultraslanı bilmem ama Bu adam gercekten GALATASARAY'lıdır..Bjk li kahpeler tarafindan bıçaklanıp haftalarca Komada kalmıştır..Hoca'nın ve yönetimin arkasinda olsaydi o zaman şüpheye düşerdim..Berbat oynuyoruz, Berbat yönetiliyoruz buna burdan 1 kişi bile itiraz etmiyor kanımca, Taraftar gruplari karışamaz demeyin Avrupa liginin bitmesine bile ingiliz Taraftar gruplarinin yayinladigi bildiriler sayesinde olmuştur.. Yönetim'de Hoca'da artik birakmali..
Ya bırakın bu işleri siyasetin giremediği tek trübün GALATASARAY trübünleridir.. Adamın kişisel tercihleri beni ilgilendirmez , sen Dünya'da yokken bu adam Kapalı'da tezahürat besteliyor, Bagdat Caddesinde GALATASARAY formasiyla meydan okuyordu...cemaat köpekleri ne zamandan beri gerçekten Galatasaraylı oluyor?
Adam fb de calisti. Yemisim bunu. Paralari götürüp bina dikmis bos isUltraslanı bilmem ama Bu adam gercekten GALATASARAY'lıdır..Bjk li kahpeler tarafindan bıçaklanıp haftalarca Komada kalmıştır..Hoca'nın ve yönetimin arkasinda olsaydi o zaman şüpheye düşerdim..Berbat oynuyoruz, Berbat yönetiliyoruz buna burdan 1 kişi bile itiraz etmiyor kanımca, Taraftar gruplari karışamaz demeyin Avrupa liginin bitmesine bile ingiliz Taraftar gruplarinin yayinladigi bildiriler sayesinde olmuştur.. Yönetim'de Hoca'da artik birakmali..