şehre inen domuzu taşlamak

İçim gitti gerçekten birde ordaki insanlarda cahil domuz öldürünce sevap kazanacaklar falan sanıyorlar heralde bidahikine yaban domuzu insinde göreyim onları ben yanına yaklasa biliyorlarmı.

İnsanoğlu dünyaya kodu bozuk olarak gelmiştir.

Diğer hiçbir canlı başka bir canlıya şu muameleyi yapmaz.

Bad code..

6 tip animate canli sinifi ve bunlarin egilimleri vardir uzay ve zaman dahilinde;

1. demonik-seytani - bilincli yahut bilincsiz olabilir, fakat sadece tuketmek ve zarar vermek uzre yasar, zarar vermekten zevk alir, baska bir ozelligi yoktur

2. gerizekali
- nufusu en bol olan ve faydasiz siniftir, cehalette ve bilincsizlikte rakibi bulunmaz, fiziki ozelliklerine kosullu duyusal zevk, egilimler ve tuketim uzere yasar, yapilandirmaciligi bilincsizdir, cogu zaman son derece tehlikelidir, ne yaptigini bilmez, zarar verir

3. zeki
- genel olarak faydali olabilen bir siniftir, kabiliyet spektrumu genistir, egitimi yoksa faydasizdir, duyusal zevk ve tuketim cogu zaman egilimlerin yoneldigi mecralardan onde gelenleri olur, kabiliyetlerini bu yonde kullanir, saygi gormek ister, egotiktir vb.

4. zeki-gerizekali
- en tehlikeli turdur, bilinclidir, liderlik vasiflarina sahiptir, duyusal zevk, tuketim, yonetim, manipulasyon, her birini gerceklestirebilir, egotizmin anasini bellemistir, ozelliklerini yapilandirilmis cikarlari disinda bir seye yoneltme kabiliyeti yoktur, erdem bilmez

5. bilge-ahmak - cok zor rastlanan bir siniftir, duyusal zevk ve tuketim uzerine yasamaz, her seyi kavrar, idrak eder, fakat kendini ifade edecek entellektuel ozelliklere sahip degildir, kimsenin goremedigi fenomenleri kavrar lakin ampirik duzeyde de cozemez, mantik limitlerinin disina tasan algisi vardir, etrafina genel olarak pek az somut faydasi olur, kendi halindedir, erdemlidir

6. bilge-zeki - kesinlikle en zor rastlanan, rastlanmasi buyuk sans olan siniftir, duyusal zevk ve tuketim uzerine yasamaz, her seyi kavrar, idrak eder, erdemin vucutlanisidir, entellektuel tartismada alt edilemez, egotizmden bagimsizdir, kimsenin bilmediklerini bilir, doganin mekaniklerini detaylariyla bilir, uygun gorurse kusursuz izahatlerde bulunabilir, alginin geometrik, fenomenal ve dusunsel dinamiklerine tamamen hakimdir, hata yapmaz, kusursuz liderdir, herseyi farkindadir, mantigin icini ve disini bilir, en degerli ve kullanisli varliktir, gerek kendine gerek etrafina olan faydasi digerleri ile kiyaslanamaz

bu 6 sinif disinda canli yoktur

bu videodaki topluluk da gorulecegi uzre 2. sinifa denk gelmektedir.

Son düzenleme:
Bunun muslumanlikla hic alakasi yok. Amerika veya Almanyada da o domuz taşlanirdi.
Dinimizde domuza saygi ve sevgi vardir.

Dinin saygısı var mı bilemem ama dinin mensuplarının saygı göstermediği kesin

Domuz haram ise niye yaratıldı?diye soran, birine inek diyebilirsin ama domuz deme günah diyen bir toplumda domuza saygı ve sevgi vardır demek gerçekten komik olur

loo hayvana vurmayın loo diyen amcaya saygılar

diger insanlıiktan nasibini almamis gavatlara diyecek birsey yok aslinda cok sey var,

onun bunun cocüklarina bak,savunmasiz bir hayvanın kafasına yüzüne gözüne kocaman kocaman tugla atıyolar serefsizler

sorsan hepsi müslüman yaptıkları serefsizlige bak,asalıgıklar,gavatlar...

Satanistlerin müslümanlara bok atması için yine müthiş bir konu

o şekilde öldürmeleri tabiki canice vahşice bişey ama kedi katledip kanını içen insanların "kitabınızda yemeyin yazıyor öldürün değil" yazması çok komik oluyor

Bunlardan her yerde var ne yazık ki... Bizde ki ve genel olarak gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkelerin sorunu bu gibi olaylara cezai yaptırımı tam olarak uygulayamamaları ve olaya çok sığ bir pencereden bakmaları zira hayvana eziyet, uyuşturucu bağımlılığından tut çocuklara şiddete kadar uzanan geniş olaylar dizisinin bir parçasıdır, yani öyle tekil ele alınacak bir konu değildir ki pek çok gelişmiş ülke de hayvana şiddet uygulayan birey öyle kolay kolay tekrar toplum hayatına sokulmaz ciddi bir rehabilitasyon dönemin'den geçer, çünkü hayvana olan şiddet'in (ki bence bu bile yeterlidir) çocuklara yönelmesi son derece olasıdır, kısacası hayvana eziyet eden bir cani'yi rehabilite etmek demek aynı zaman'da bir çocuğu kurtarmak demektir.

Bu yazdıklarım Samsun'da ki domuz taşlamaya hitap etmese de yeri gelmişken yazayım dedim.

Satanistlerin müslümanlara bok atması için yine müthiş bir konu

o şekilde öldürmeleri tabiki canice vahşice bişey ama kedi katledip kanını içen insanların "kitabınızda yemeyin yazıyor öldürün değil" yazması çok komik oluyor

Kim bu kedi kesip kanını içenler? Gerçekten bilmediğim için soruyorum, bilelim de muhattap olmayalım.

Diyecek söz bulamadım. Olmayan beyninizi...

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neee, forumda kedi kesip kanını içen satanistler mi varmış ??????

@İsa Meriç Çok ağır bir iddia ortaya attın, deşifre etmeni bekliyoruz bu isimleri.

Son düzenleme:
Görüntülere bakınca şehre inen tek hayvan domuz değilmiş!!!

Son düzenleme:
bunu yapanlar insansa ben insan degilim .Yuhh yav cok fena küfür ederdim ama degmez bu cahillere

Kedimi kestim kanini ictim ohhh. Simdi sira bu olayi elestirmeye geldi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
muhtemelen aç ve çaresiz bir hayvana eziyet eden insan görünümlü yaratıklar.
tamam vahşi bir hayvan karşısında soğukkanlı olmak kolay değil ama bir yetkiliye haber vereydiniz iyiydi. gerçi orda polis varmış ama poliste resmen yardım etmiş. allah hepinizin belasını versin şerefsizler.

Geri
Üst Alt