şehre inen domuzu taşlamak

bunlara birsey olmaz ama tweet atanlar, posu takanlar mahkemede surundurulur, ulke-ul horseshyte

Moderatör tarafında düzenlendi:
polis demişsiniz de neticede Türkiye'de polis olmak için vasıfsız bir hırbo olmanız yeterli..

öyle zorlu sınavlar ve testlerden geçirmiyoruz bu adamları.. hiç bişey olamayan polis oluyor..

oradaki domuz taşlayan amcaların çocukları, yeğenleri falan işte polisler.. nitelikli adamlar değiller malesef..

polis demişsiniz de neticede Türkiye'de polis olmak için vasıfsız bir hırbo olmanız yeterli..

öyle zorlu sınavlar ve testlerden geçirmiyoruz bu adamları.. hiç bi bok olamayan polis oluyor..

oradaki domuz taşlayan amcaların çocukları, yeğenleri falan işte polisler.. nitelikli adamlar değiller malesef..

Genelleme yapacak yetkiyi sana kim veriyor? Kendin çok mu niteliklisin ??

Domuz vahşiymiş, tehlikeliymiş vs geçelim bunları. Hiç bir domuz orada hayvanı taşlayıp sonra zafer (!) pozu verenler kadar tehlikeli olamaz.

Bu arada o rezilliği genelleyip aklı sıra Samsunlulara laf çakanları da tebrik ederim. Bu kafa yıllardır aşağılık kompleksi olan bir topluluk ve bunu kullanan insanları oluşturmaktan başka bir işe yaramıyor.

Bunları uzay boşluğuna bırakmak lazım diyeceğim fakat oraya kadar yakacağın mazota yazık. Çimento harcına karıştırmak en iyisi olur.

Satanistlerin müslümanlara bok atması için yine müthiş bir konu

o şekilde öldürmeleri tabiki canice vahşice bişey ama kedi katledip kanını içen insanların "kitabınızda yemeyin yazıyor öldürün değil" yazması çok komik oluyor

awesome_classic_movie_gifs_iP28b_30.gif

Satanistlerin müslümanlara bok atması için yine müthiş bir konu

o şekilde öldürmeleri tabiki canice vahşice bişey ama kedi katledip kanını içen insanların "kitabınızda yemeyin yazıyor öldürün değil" yazması çok komik oluyor

Müslümanlara bok attigim falan yok.

Ön yargili olmak istemem, ama eminim ki o domuzu taslayan kisiler domuz öldürerek sevap islediklerini saniyorlardir, allah'in emriymis gibi. (Baska hayvan olsa yaparlar miydi?) Bende bunun böyle olmadigini ifade ettim, genelleme falan da yapmadim, sadece video'daki kisilere degindim.

Simdi müsade isteyim, kedimi kesip kanini icicem.

"Dini bütün bir müslüman değilsen şüphesiz ki kedi kanı içen bir satanistsin" cümlesindeki köhne zihniyet ile harmanlanmış insanları görmemize vesile olmuş müthiş bir konu :red: Ve bunu öyle şehvetli bir şekilde dillendiriyorlar ki sanki peygamber hadisiymiş gibi... Ne diyelim allah akıl fikir versin...

Domuza yapılana gelecek olursak ne denebilir ki? Cahillik & Canilik karışımı bir olay vuku bulmuş ne yazık ki :red: Şeytan taşlar gibi domuz mu taşlanırmış? Dinin domuz etinin insana haram olduğunu emrediyor domuzların yaşama hakkı olmamasını değil! Ama orada o hayvana bu eziyeti yapanlar eminim ki ülkemizde domuz ve haram kelimelerinin birarada devamlı duymuş kişiler ve tahminimce o çok savunduğu dininin dahi emirlerini tam anlayamamış kişiler tarafından yapılmış bir cehalet örneği... O garibim domuz yerine tehlikeli olduğu bilenen başka bir hayvan olsaydı eminim böyle taşlamazlardı.

sokakta hergun kedi kopeklere yapilan zulumler niye dillendirilmio.
Aliskanlik mi yapti ki onlar da domuza karsi bi yapilanma ihtiyaci duyuldu.

O gerzeklere sorsan polisin numarasini bilmez aramak icin ...hayvan barinagi varmi onun yetkilisi varmi bilmez kimi nereyi arayacagini kisaca...yada polis gelse bu kez de polis cikarip ates edecek kim bilir.

Cok dusunceli beserul mubin dostlarim yasam alanlariniz muhtemelen onlarin yasam alani icinde kaldigini da bilmeden futursuzca vicdandan bahsedecek ken ,acikca yapilan zulmu sadece kinamak iki yuzluluktur.

sokakta hergun kedi kopeklere yapilan zulumler niye dillendirilmio.
Aliskanlik mi yapti ki onlar da domuza karsi bi yapilanma ihtiyaci duyuldu.

O gerzeklere sorsan polisin numarasini bilmez aramak icin ...hayvan barinagi varmi onun yetkilisi varmi bilmez kimi nereyi arayacagini kisaca...yada polis gelse bu kez de polis cikarip ates edecek kim bilir.

Cok dusunceli beserul mubin dostlarim yasam alanlariniz muhtemelen onlarin yasam alani icinde kaldigini da bilmeden futursuzca vicdandan bahsedecek ken ,acikca yapilan zulmu sadece kinamak iki yuzluluktur.

Aynen katılıyorum ne yazık ki böyle bir grupta var... Twitter'da sokak hayvanlarını koruyalım yazıp, kendisi hiçbirşey yapmayan bir dünya mal var ama işte video'da ki gibi tipler hiçte az olmadığı için o bahsettiğin tipleri konuşmaya sıra gelmiyor.

Aynen katılıyorum ne yazık ki böyle bir grupta var... Twitter'da sokak hayvanlarını koruyalım yazıp, kendisi hiçbirşey yapmayan bir dünya mal var ama işte video'da ki gibi tipler hiçte az olmadığı için o bahsettiğin tipleri konuşmaya sıra gelmiyor.

Bu devirde her şey sanal. İnternet vicdanı denen bir kavram var. Klavyeyi eline geçiren, bol keseden atıyor. Özellikle sokaklarda bir sürü hayvan soğuklarda resmen eziyet çekiyor. Bir makarna yapıp vermekten imtina eden onlarca insan, iş konuşmaya gelince bol keseden atıyor. Dünyadaki canlıların en büyük sorunu Özgür'ün söylediği gibi insanoğlu. İnsanoğlu'nun riyakarlığının ve acımasızlığının sonucu tüm yaşananlar. Video'sunu izleyince tepki gösteriyorlar. Sokakta yanlarından geçerken dönüp bile bakmıyorlar. Tilkiler, Kurtlar, Domuzlar yaşam alanlarının ırzına geçtiğimiz için zaten şehirlere inmeye başladı. Sokaktaki köpekleri taşlayanların, domuza sevgi göstermesini beklemek için saf olmak lazım. Yarın bir gün nesli tükenmekte olan bir ''Karakulak'' yada ''Anadolu Vaşağı'' vuruldu/taşlandı diye bir haber okuruz. Hep birlikte saydırırız. Ama bunlar olmaya devam eder. Mutat riya ayini gibi bir şey bu. Akdeniz foklarını, yunusları kafasından tüfekle vuran insanların yaşadığı bir ülke burası. Hayvanlara bakışı belli olan bir toplumun fertleriyiz hepimiz. Bu psikopatlık daha çocuk yaşlarda kedi kuyruğuna, köpek kuyruğuna tel bağlamakla başlıyor ve devam ediyor.

Ne burda o hayvanın katledilmesi ne fransada karikatüristlerin kastedilmesi müslümanlıkla islamla bağdaştırılamaz
sürekli aynı tipler gelip gidip benzeri konularda "işte din bu işte müslümanlar böyle" diyor ya da demeye getiriyor

bu aptalca mantıktan yola çıkarsak; (çoğunluğu inancı olmayan) satanistlerin kedi katletmesi gayette inançsız insanlara mal edilebilir.yani bir genelleme yapılabilir
tabi zoruna gidenlerin olması gayet doğal
bundan sonra böyle satanist kardeşlerim

tabi bunları söylerken yapılan hayvanlığıda es geçmiyorum yalnız sadece domuz olduğu için bunu fırsat olarak insanlara aynı mantıkla(!) genelleme yaptım
yoksa bu ülkede yada insanlar sadece domuza eziyet etmiyor aynı şey şehre inen ayılar içinde geçerli ya da kuşlar
eminimki çoğunuzun çevresinde küçükken sapanla kuş katleden yakalayıp kafasını canlı canlı kopartan onlarca insan vardır
Anadoluda soyu tükenen ya da tükenmek üzere olan kaç çeşit hayvan var

samimi olan insanlar bunlarıda gündeme taşır
dediğim gibi bu vahşice yapılmış hareketi ne müslümanlığa ne de samsuna(samsunlu değilim) mal etmeyin

Son düzenleme:
yapanları müslüman oldukları için değilde insan oldukları için eleştirseniz daha sağlıklı olur

Konunun dinle alakasi olmadigi gibi sadece muslumanlikta da yok bu.

hristiyanlarda da bu tur iskenceler yapanlar var ozellikle kedi ve kopeklere karsi.

Ama musluman ulkelerde bu tur seylere daha yatkinlik oluyor, nedenide toplumun genel seviyesi. Bu seviyede ulkenin gelismislik duzeyiyle dogru orantida oldugu icin musluman ulkelerde gunumuzde olumler, vahset ve barbarlik daha fazla. Daha 10 sene oncesinde arap devletlerinin sehirlerinde catismalar yasanirken sasirirdim, bizim ulkemizde olmasindan korkardim, disari cikamaz ve top oynayamazsam diye dusunurdum, cocuktum tabi.

Ama simdi haberlerde cizre'de, sirnak'ta bildigin carsinin icinde catismalar oluyor. Hicte sasirmiyorum artik, gayet normal geliyor. cunku toplumumuza gore bu tur olaylar normal.

Simdi Allah'in Liverpoolunda yasayan bir eleman bizim haberlerimizi izlese urker, turkiye'ye gelmekten biraz cekince duyar.

Sonuca varmak gerekirse, musluman ulkeleri geri kalmis, toplumuda iyi egitimli degil. Dinden ziyade toplumla alakali bir durum. Buna en iyi ornek, avrupalilarin ortacagdaki tuvalet kulturu, o gunlerde avrupa cahil ve gelismemis iken, Osmanlilar devrin en modern ve şaşalı devletiydi. Suleyman ordusuyla alman seferi yaptigi sirada, alman halki sokaklara dokulmus, turkler geliyor, acaba turk askerleri nasil, sultani gorurmuyuz, askerleri nasil giyinmis, acaba bu adamlar nasil, bizim gibilermi diye. tabi simdi ise roller degisti o ayri

Şerefsizlik.. Keşke domuz etinin yanında bu zihniyettekilerde yasaklansaydı..

Geri
Üst Alt