Selçuk İnan Kadro Dışı Bırakılmalıdır

selçuk kadar mancinide hatalı. drogba 2 maç önce neler yaptı ağzını açıp birşey diyemedi sadece güldü. bu kadar maçtır kötü olan selçuk neden hep 11 de oynuyor hocaya sormak lazım. bir sürü adam aldık veysel-oğuzhan-umut oynatsana birini. Selçuk hatalıdır ve artık Galatasaray kariyeri bitmiştir ama onu bugüne getiren mancinininde gözümde değeri sıfırdır.

Selçuğun Bu takıma Ünal aysal, mancini, yekta, semih, telles Drogba vs çoğu oyuncudan daha çok katkısı olmuştur.

Evet bu takıma manevi anlamda çok fazla değer vermesi gerekirken daha hırslı olması gerekirken bu konuda hayal kırıklılığı yaratmıştır.

Ama şurada Selçuk alehine yorumları abartan adamlar kimseye Galatasaraylılık öğretmesin.

Ulan formanın değerinden, Galatasarayın değerinden bahsedersek Ünal aysal o koltukda bir dakika durmamalı.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun.

Ayı şerefsiz volkan sneijderin üzerine yürüyor ortada Galatasaraylı oyuncu yok. Siz bundan bahsedin.Biraz gerçekleri görün.

Bak şerefsiz ersun hakeme yüklenmiş. Şu hani şu maçı 10 kişi bitirdiğine dua etmesi gereken şerefsiz hakeme yükleniyor.Şu maç kadıköyde oynansa şu şikeci şerefsiz takımı oyuncularının yaptığını Galatasaraylı oyuncular yapsaydı orada bize en az 3 kırmızı kart çıkardı.

Senin yönetici müsvettesi adamlardan çıt yok. Mancini zaten ruhsuz.sahada yapmadığı çirkeflik kalmamış rakibini övüyor. Melo boş yere atılmış kimin umrunda. Kazandık ya..

Ben ömrü hayatımda bu kadar karaktersiz oyuncuların bir arada olduğu takım hiç görmedim.Mehmet topal denen adam bu klüpten aldığın paralar haram zıkkım olsun.Hani sözde en masumu bu. Gerisini siz düşünün.Ve bu ortamda bunlardan bahseden bir tane Galatasaraylı yönetici, futbolcu, yazar ne dersen de yok.

Siz bu klübü yöneten sözde Galatasaraylı yöneticilerin transferlerine şakşakçılık yapmaya devam edin.

Ozur dilesin tatlıya bağlansın Selçuk bu takım için çok özel insan. Bugun ıyıde oynuyordu.

Selçuğun Bu takıma Ünal aysal, mancini, yekta, semih, telles Drogba vs çoğu oyuncudan daha çok katkısı olmuştur.

Evet bu takıma manevi anlamda çok fazla değer vermesi gerekirken daha hırslı olması gerekirken bu konuda hayal kırıklılığı yaratmıştır.

Ama şurada Selçuk alehine yorumları abartan adamlar kimseye Galatasaraylılık öğretmesin.

Ulan formanın değerinden, Galatasarayın değerinden bahsedersek Ünal aysal o koltukda bir dakika durmamalı.

Ayı şerefsiz volkan sneijderin üzerine yürüyor ortada Galatasaraylı oyuncu yok. Siz bundan bahsedin.Biraz gerçekleri görün.

Bak şerefsiz ersun hakeme yüklenmiş. Şu hani şu maçı 10 kişi bitirdiğine dua etmesi gereken şerefsiz hakeme yükleniyor.Şu maç kadıköyde oynansa şu şikeci şerefsiz takımı oyuncularının yaptığını Galatasaraylı oyuncular yapsaydı orada bize en az 3 kırmızı kart çıkardı.

Senin yönetici müsvettesi adamlardan çıt yok. Mancini zaten ruhsuz.sahada yapmadığı çirkeflik kalmamış rakibini övüyor. Melo boş yere atılmış kimin umrunda. Kazandık ya..

Ben ömrü hayatımda bu kadar karaktersiz oyuncuların bir arada olduğu takım hiç görmedim.Mehmet topal denen adam bu klüpten aldığın paralar haram zıkkım olsun.Hani sözde en masumu bu. Gerisini siz düşünün.Ve bu ortamda bunlardan bahseden bir tane Galatasaraylı yönetici, futbolcu, yazar ne dersen de yok.

Siz bu klübü yöneten sözde Galatasaraylı yöneticilerin transferlerine şakşakçılık yapmaya devam edin.

Mancini'nin de hatası var, oyuncu ile arasındaki diyaloğu doğru düzgün sağlayamıyor maç içinde dahi gördük bunu. Adamı kazanma anlamında bir görüntü sergilemiyor. Her defasında da "bunlar futbolun içinde var profesyoneliz" vs demekle olmuyor işte. Neyse umarım çözülür de Selçuk'u geri kazanırız.

Yahu nereye kadro dışı bırakılıyor. Zaten halihazırda iki üç tane türk var elimizde onlardan da olmayalım. Sene sonu büyük ihtimal Mancini ayrılır Selçuk da maç stresi falan fesmekan bir açıklama yapar olay tatlıya bağlanır.

10 numara oynadı. Adam sakatlanmışken, yürüyemiyorken "oyna" denirse n'apacaktı adam?

Formayı çıkarıp bırakıp gitmesi büyük bir hataydı...

Bu yerlileri şımarta şımarta tepemize çıkarttık , adamlar şimdi bu kadar trip yapma hakkını kendinde buluyor , ,

bu yerli mafyasına karşı gerekenler yapılmazsa bizden hiçbir zaman bir cacık olmayacaktır , hiçbir şekilde ders almadığımızın balık hafızalı olduğumuzun resmi olacaktır .

Haklısın, sanırım Melo ordan girip Volkana bi aparkat indirmeliydi direkt atılmalıydı oyundan.O zaman işte Galatasaray ruhu ortaya çıkardı. Ama o zamanda muhtemelen çıkar "aşşağılık melo bi' anlık siniriyle takımı yarı yolda bıraktı.Nerde senin Galatasaray ruhun?" deyip naralar atardın forumda.

Telles kadar katkısı yok dedin bi' an beynimden vurulmuşa döndüm.Yok yok sanırım bize devşirme beklerle oynamak saç baş yolmak müstehak. Hele aç bir bak Chelsea maçına da Alex tellesin o kadar boşta kaldığı pozisyonlara.Fırsat verilmedi ne yazık ki, o ayrı...Ama sanıyorum ki telles akhisara golü attığında ayağa kalkıp "Telles be adam be adam adam!" diye sevinmişsindir.

Transfer şakşakçılığı demişsin. Bugün kötülediğin yönetimin sneijderi golü atan ve muhtemelen telefonundaki fenerlilere "n'aber abi, koyduk mu?:D:D:D" mesajları atmanı sağlayan adam. Ve yine sanıyorum ki, Sneijder-Drogba transfer edildiğinde çevrendeki diğer takımlıların başının etini yemişsindir.

Adam çıkıyor, kaptanlık pazu bandını atıyor, formayı fırlatıyor ve hala suçlu onu eleştiren taraftar oluyor.

Yahu n'apması gerekiyor allah aşkına? formayı çıkartıp üstünde tepinmesi mi? Hani hiç bir şahıs Galatasaraydan üstün değildi?

10 numara oynadı. Adam sakatlanmışken, yürüyemiyorken "oyna" denirse n'apacaktı adam?

sakatlanmadı hiç o oyuna gelmeyelim , bir pozisyonda sabri sağ açıkta top beklerken tereddüt etti ve geri oynadı , sonra taraftar tepki gösterince duygusala bağladı sekiyormuş gibi yapıp beni çıkartın dedi.

Tribünden izledim.

sakatlanmadı hiç o oyuna gelmeyelim , bir pozisyonda sabri sağ açıkta top beklerken tereddüt etti ve geri oynadı , sonra taraftar tepki gösterince duygusala bağladı sekiyormuş gibi yapıp beni çıkartın dedi.

Tribünden izledim.

Tribünden akıl okumuşsun renktaş. Tebrikler.

bu başlık sonunda "para cezası verilmelidilir"e kadar gidecek gibi Defolsun gitsin

Arda'yı yedirdik bu günü birlik taraftara. Selçuk'u da yedirmeyiz artık.

Şu an Arda'yı almaya kalk 40 Milyon Euro, senelik de 4.5 Milyon Euro eder.

Mancini mi Selçuk mu vizyonsuzluğuna girmeyeceğim hiç benim için cevabı Selçuk'da olsa ikisi de hatalıdır ve paşa paşa kalıp adam gibi işlerini yapmaya da devam edeceklerdir, etmelidirler.

UA'yı haklı olarak kafatasçı olmak ile suçlayıp burada mislini yapmak değildir G.Saray'lı olmak.

Dun Sneijder'a teneke baglayan bir kesimin bugun Selcuk'a defol demesi esasinda sasirtici bir durum degil

Tapatalk

Selçuk yerine nuri şahin, hakan c veya tolgay arslan gelmezse gitmemeli bir yere.

Seneye bide 503 olursa.. En az sneijder hata daha çok değerlidir maalesef bu systemde.

Arda'yı yedirdik bu günü birlik taraftara. Selçuk'u da yedirmeyiz artık.

Şu an Arda'yı almaya kalk 40 Milyon Euro, senelik de 4.5 Milyon Euro eder.

Mancini mi Selçuk mu vizyonsuzluğuna girmeyeceğim hiç benim için cevabı Selçuk'da olsa ikisi de hatalıdır ve paşa paşa kalıp adam gibi işlerini yapmaya da devam edeceklerdir, etmelidirler.

UA'yı haklı olarak kafatasçı olmak ile suçlayıp burada mislini yapmak değildir G.Saray'lı olmak.

ben yazacaktım, önce davrandın, helal...

arda kaçtı gitti

sıra selçukta

arenaya taraftar almasınlar artık

böyle rezillik yok

Geri
Üst Alt