Selçuk İnan Maç Bitimini Beklemeden Staddan Ayrıldı

Geçmişle bu kadar yaşayıp bunun adına da vefa demeyin artık.

Geçmişte cok iyi işler yaptıkları için H.Şükür ve Hagi ile devam etseydik o zaman.

1 senedir aralıksız kötü performans gösteren bir oyuncu öz eleştiri yapmayıp suçu başkalarında arıyor ve trip atıyorsa sorun ondadır.

Gitsin başka takımda kız gibi trip atsın

Demekki f5liler bize bosuna iyi gün taraftarı demiyor. adamin yerine gecin adamdan Iniesta performansi beliyorsunuz ALO burası Türkiye Ligi, kötü günde bile Futbolcularımızın arkasında durmalıyız ve desteklemeyiz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formsuzluk başına vurmuş. Bugün biraz oynayınca havaya girmiş heralde..... Yuhalanmayı 2 senedir hakediyor.

Ayrıca taraftar tepkisi kadar doğal bişey yok. Kimler yuhalanmamışki ?

Demekki f5liler bize bosuna iyi gün taraftarı demiyor. adamin yerine gecin adamdan Iniesta performansi beliyorsunuz ALO burası Türkiye Ligi, kötü günde bile Futbolcularımızın arkasında durmalıyız ve desteklemeyiz

selcuk gecen sene iniesta'dan daha iyidi. bizim nankör taraftar bir mac kötü oynadi diye adami asti kesti hemen. yabancilar kötü oynayinca ama kimse bir sey demiyor.

Tamam işte şu boktan bir ligde bile varlık gösteremeyen oyuncunun bizde yeri yok. Ayrıca türkiye ligide avrupada oynayan bir takımız oyunuların en az savaştığı çıtada olmaları lazım bilmem anlatabildim mi.

Yuru lan killi.

Veys ve umut g gibi adamlar bile senden fazla katki verir. 2 senedir yatiyosun lan

adamlar tarihlerini, onurlarını, şereflerini boka batıran başkanlarına bile sahip çıkarken

biz 2 pas atmadı diye fomsuz diye oyuncumuzu çarmıha geriyoruz

vay be...

Kaptanlık bandı takacaksın sonra oyundan alınırken formayı çıkarıp sallayacaksın... Kim olursan ol bu gece benim için bittin..

Selçuku bitirmeye çalışıyorlar her insan gibi oda hata yapmıştır biraz daha bekleyip ona göre yorum yapalım hemen asmayın adamı

burak - yerli zlatan

selcuk - yerli iniesta

taraftar oyuna gelme, degerlerine sahip cik.

Ben takımın daha iyi futbol oynamasını isteyenlerdenim.

Maç başı ve bonuslarla beraber 3 m € üzerinde para alan adam 1 sene boyunca kötü oynuyorsa ve ben onu eleştiriyorsam bu iyi gün taraftarlığı mı oluyor?

Bu bakış açısıyla bu takım hiç bir yere varamaz.

nerden nereye geldi herif. bütün suç mancinide. hiç yedege bile almadi. durmadan oynatti. selçuga gelince sen o formayi nasil sallarsin öyle. haddini bilecen. böyle olmamaliydi.

100 mesaj yazılmış , biri de dememiş ki ''staddan'' değil ''STATTAN'' yazılmalı.

defol git.umut gündoğana ,veysele yazık oluyo.onlar senden daha iyi mücadele eder.

Youtube da bakarsaniz.. bi video var.. Selcuk güya küfür ediyormus..

dogru mu bu?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=j54Lf86wpL8[/media]

Selçuk geçen seneden beri kötü, geçen sene topu topu 3-4 maç iyi oynamıştır şampiyonluğu ilan ettiğimiz kayserispor maçında ki attığı gol ve oynadığı oyun çoğu kişi için unutturdu koca sezonu ki zaten problem formsuzluktan çok daha öte bitime 5 dakika kala küstüm ben oynamıyorum diyip formasını çıkaran adam o formayı bir daha giyemez, sadece Selçuk değil drogba'nın falan da gitmesi lazım sadece bu maç üzerinden bakmamak lazım

Selçuk en sevdiğim futbolcuydu. kötü performansına çok üzülüyordum. hatta sahip çıkılmasından yanayım. ama kaptanlık pazubandımız yerlerde formayı saygısızca vermesi. bunlar Galatasaray ı küçülten şeyler. Hiç kimse Galatasaraydan üstün değildir. üzülerek söylüyorum ki en sert şekilde cezalandırılması gerekir. Eğer taviz verirsek değerlerimizden ödün vermiş olacağız.

Taraftar terbiyesizlik yaptı sen daha da terbiyesizlik yaptın goodbye İnan

Geri
Üst Alt