Şenol Güneş: "4 yıllık sözleşmem var, hikayeyi ben başlattım ben bitireceğim"

Şenol Güneş: ''İtalya maçının gölgesinde kalan bir takımdık. Öz güven kırılması sahaya yansıdı. İyi başlayıp oyundan düşsek yorgunduk derim ama sonradan toparlandık. Bu maçlar için oyun eleştirilerine katılıyorum. Ama mart ayı öncesi yaptıklarımız ortada.''

Tümer Metin: "Tecrübesizdik, teknik ve taktik olarak da yeterli değildik."

Şenol Güneş: "Katılıyorum."

Tümer Metin: "Peki bunlar neden olmadı? Bunu soruyorum. Cevabını öğrenmek için buradayız."

Şenol Güneş: "Ne cevabı istiyorsun?"

Troll yav ;D

Şenol Güneş: "Özeleştiri yapacak olursam; tüm analizleri oyunculara görüntülü ve raporlu bir şekilde gönderdik. Çok emek verdiğimiz bir hazırlık dönemi geçiridk ama karşılığını alamadık, bu da bizi çok üzdü.''

Bu cümlede nasıl bir öz eleştiri var onu anlamadım..

Şenol Güneş: "Özeleştiri yapacak olursam; tüm analizleri oyunculara görüntülü ve raporlu bir şekilde gönderdik. Çok emek verdiğimiz bir hazırlık dönemi geçiridk ama karşılığını alamadık, bu da bizi çok üzdü.''

uzaktan eğitimden ziyade yüzyüze eğitim yapmalıydık diyo galiba.

Aykut bile bu adamdan daha iyi yönetirdi. Kale önüne otobüs çekip fırsat beklemekten başka bildiği bir şey yok. Onu da hakkıyla yapabilse bari.

Ben herşeyi gözlemleyip , planladım ama siz uygulayamadınız. Sizin adınıza üzüldüm gençler demiş

Şenol Güneş: ''Bu zamana kadar bütün çalışmalarımda hep bu tür başarısızlıklar yaşadım. Bugünlere gelmişsem sebebi bunlara takılı kalmamak. Burada da üzüldüm ve sizinle paylaşıyorum.''

Dünya kupası elemeleri de fiyasko çıkarsa, bilmem artık 4 yıl kalırmısın kalabilir misin.

Şenol Güneş: "Galler maçındaki tartışma, itişme bizi tamamen dağıttı. "

Herif 3 hazırlık maçının 2'sini kadrodan çıkaracağı oyuncuları belirleyerek gecirdi.

Sonra gelip de oynatmadigi oyunculara sallıyor 😂 Allah seni bildiği gibi yapsın zımbarator.

Israrla oynattığı Kenan antrenmanlarda uber performans göstermiş olmalı.

Tek planı elemelerdeki kadroyu aynı şekilde , sürmekti o da elinde patladı.

Kadın sordu işte
Milli takım ne oynuyor dedi
Ahbab Çavuş abilerimiz de Emre mi geliyor kem küm

"İstifa etmeyi düşündünüz mü?"

Şenol Güneş: "İstifa etmeyi düşündüm, konuştum, tartıştım. Kalmamın ve mücadele etmemin daha doğru olduğunu düşündüm."

Geri
Üst Alt