Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 25.922
- 12.847
- 2.538
Bu herif hangi dilde konusuyor ve ne anlatiyor? Arada bazi Turkce sozcukler yakaliyorum onlar birlesince de anlamli bir butun olmuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz da gülelim. Hem yerel ligde hem de milli takimda bizim topcular kadar yere yatan en ufak darbede mayına basmis gibi ziplayan yoktur buna eminimŞenol Güneş: ''İtalya'da oyuncular sakat değil ama yere yatıyor. Biz bunları yapamayız, biz ayıplarız.''

karadeniz türkçesiBu herif hangi dilde konusuyor ve ne anlatiyor? Arada bazi Turkce sozcukler yakaliyorum onlar birlesince de anlamli bir butun olmuyor.
Şenol Güneş: "Özeleştiri yapacak olursam; tüm analizleri oyunculara görüntülü ve raporlu bir şekilde gönderdik. Çok emek verdiğimiz bir hazırlık dönemi geçiridk ama karşılığını alamadık, bu da bizi çok üzdü.''
Bu cümlede nasıl bir öz eleştiri var onu anlamadım..
Şenol Güneş: "Özeleştiri yapacak olursam; tüm analizleri oyunculara görüntülü ve raporlu bir şekilde gönderdik. Çok emek verdiğimiz bir hazırlık dönemi geçiridk ama karşılığını alamadık, bu da bizi çok üzdü.''
Bu cümlede nasıl bir öz eleştiri var onu anlamadım..
demedi dimi bunuŞenol Güneş: "€3.2M alıyor diyorlar. Yahu ne 3.2'si, 35 milyon TL alıyorum onu da başıma kakıyorlar. İnsanlar çıldırmış!"