Serdar Aziz

Ozan da penalti yaptiriyor, Ozani da satalim. Ramos da ara sira penalti yaptiriyor, heralde o da bombok stoper. Te allahim

DvX10xtWwAENXEF
DvX11jLX4AA77kC

Serdar gerçekten bu takımın en önemli parçalarından bilmiyorum sakatlık sıkıntısı yüzünden hiçbir zaman bazı taraftarlar tarafından beğenilmedi saygı duyarım ama Serdar gerçekten bu takım için çok önemli

Verdiği mücadelesi- öz verisi- sahadaki dik duruşu ve çok iyi olan defansif özellikleriyle takımda yeri kolay doldurulamayan birisi ...

Maldivler ha. İyiymiş.

Başka bir sebebi olmalı kadro dışı kalmasının.

mevzu bu kadarsa özür dilesin olay kapansın.
futbolcular da insan, değilmiş gibi davranıyoruz.

Saatli bombaların büyük takımlarda yeri olmamalı katiyen. Her an her maçta takımı yakacak birisi. Hedefimiz Avrupa Avrupa diyoruz ama en önemli bölgede saatli bomba ile bu yola çıkalım demecinde bulunuyoruz.

Yav ne abarttınız serdar'ı madem bu kadar iyide niye kamyonla gol yedik bu sezon.Bir dünya maç var bizi yaktığı serdarın giderse gider.

5 mılyonluk topcuyu sımdı 2ye yollarız malız galiba

defolsun gitsin, yok karnim agriyor yok biryerim agriyor diyip en kritik macina cikmiyor.

bye bye kronik sakat reis.

defolsun gitsin, yok karnim agriyor yok biryerim agriyor diyip en kritik macina cikmiyor.

bye bye kronik sakat reis.
evet gidebilir ama bu sekılde itibarsızlastırırsak adamın degeri düser. Zaten para yok serdarı sessiz sedasız sat böyle bi olay olsa bile

2020 kadar sozlesmesi var, nereye gidecek kardes. 4-5M bonvervis getiren alir, yada kasimpasaya verip ustune 2m diagne aliriz.
Bende onu diyorum elındekı sözlesmelı topcu bi hata yaptıysa bunu basına sızdırıp adamın degerini düşürüyorsun. Şimdi bu adamı göndermek zorunda oldugun icin adamı en düşük fiyattan satacaksın

ne rezalet,adam sakat falan ama takımda işe yarayan bir kaç oyuncudan birisi selçuk fernando mariano gibi çöpler kalır bu herif gönderilir.. yazık koskoca klüp çocuk oyuncağına döndürülmüş...

Galatasaray Düşmanlarının .........
Yalnız şu başına gelen bütün sakatlıklar tamamen kendi dengesizliği ve kontrolsüzlüğü yüzünden.

Ben böyle dengesiz bir sporcu görmedim, adam her havaya sıçradığında korkuyorsun acaba düşerken birşey olacak mı diye.

sent via GSC

Geri
Üst Alt