Serdar Aziz'in Menajeri: "Serdar'a kulüp bulmam söylendi"

Iyi yonunden bakmaya calisalim. Ozan kaliyor ve 1 veya 2 tane daha stoper gelecek. Eger anlik bir karar ise hapi yuttuk. Madem oyle fener macindan sonra 5 - 6 mac ceza alanlar ve gereksiz kirmizi goren Belhanda da sutlansin.
2 ihtimal var, ya Serdar parasini alamadigi icin oynamak istemesi ( bu durumda anlik karar oluyor) ya da Terim, Ozanin yanina onu egitecek birisini istiyor. 10 gune hersey netlesir

Galatasaray'ın stoper ihtiyacı ayrı Serdar'ın takımdaşlığa ve adamlığa uymayan davranışı ayrı. Bu davranış kabul edilemez. O zaman herkes karnım ağrıyor deyip kendini izne çıkarsın! Böyle şey mi olur ya hu! Hiç mi insan yönetmediniz?

Eren, Selçuk, Sinan, Ahmet, Tarık, diğer vasatlar ve hiçbir boku yönetemeyen yönetim... bunlar önceden de var olan sorunlar. Diyelim ki harika bir yönetim ve harika futbolcularımız var yine de Serdar'ın davranışı kabul edilemez, affedilemez.

Bu işin altında mide rahatsızlığı dışında
Serdar'in sebep olduğu penaltılarda olabilir.

Sonunda Bir işe yaramazdan kurtuluyoruz.
Darısı geri kalan çöplere.

Umarım tolgay veya ozan takasi için kullanılmaz.
Beleş gitsin ama yine de bu iki mal gelmesin

Son düzenleme:
maça çıkmama meselesi değil bence bu. başka bişey var.
yada eren malının nazlarından sonra hoca takımı uyardı, buda ligin son haftası böyle bişey yapınca üstüne sabahına tatil fotosu yüklenince kayış koptu.

umrumda değil serdar falan tek derdim en azından geldiği paraya gitmesi. bi şekilde doldururuz orayı da. yeter ki kasaya para olarak dönsün.

Her maç öncesi kasığını tutup işaret çeken Eren Derdiyok gibiler mi aidiyet gösteriyor GALATASARAY'ımıza ?

Gitmiş kalmış çok önemli değil ama alacağımız para ve gönderilme sebebi önemli
Eğer maça çıkmadı diye gönderiliyorsa iyi hoş buna eyw ama aynı boku yiyip üstüne bizi delirten herif onlarca müsabaka formamızı terletti adalet nerde hani

Tolgay Arslan ile takas yapmaları muhtemel diye düşünüyorum. Gerçi onu da özrü karşılığı affetmişler ama.

Tolgaya karşılık Serdar Aziz'i verirsek küfür ederim.

Her maç öncesi kasığını tutup işaret çeken Eren Derdiyok gibiler mi aidiyet gösteriyor GALATASARAY'ımıza ?
Hocam eren aidiyet gösteriyor kalsın diyen yokki ama eren gitse şuan taraftar bu tepkiyi verir yine eleştirmek kanımızda var bu seferde başka forveti var eren gidiyor diye sayacak taraftar

Noldu yaw forum birden bire Serdar Aziz sevdalilari ile doldu tasti

Sakatlaniyor,kendisine güvenemiyoruz diye yerden yere vuruluyordu

Olayin ic yüzüne bilmeden etmeden saldirmamak lazim,ne serdar’a nede bir baskasina

Giderse gitsin be, ne bu tantana kardesim. Buradan Sneijder gecti ve yollandi, satin sunu yollumuza bakalim.

Serdar çok iyidir süper stoperdir demiyorum, satabilirsin de eyvallah ama bu şekilde politika izleyip yok pahasına göndermek iş bilmezlik enayiliktir. Böyle davrandığın bir oyuncunun menejeri sana çok para veren kulüp bulur mu. Kaldi ki yabancı sayısı inerse fbde bjkde izleriz artık.

Benim en cok merak ettigim konu sucukcu tayfasi ne diyecek bakalim bu ise, taktisyen hocamiz zatlara 90 takti...

Gitmesi önemli değil ama nedeni mutlaka sorgulanmalı

Neden gönderiliyor bu adam hem de apar topar

Bu takım senin babanın çiftliği değil serdar istediğinde oynayıp istediğinde tatile gidiceksin.

Geri
Üst Alt