Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.444
- 10.684
- 1.338
Bonuslarla monuslarla bi şekilde o 25i almamız lazım.2 maç oynayan Ahmetcan'ı 12ye satmış trbazon Nelssonun 14-15e gitmesi büyük kepazelik olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teklif buysa bunun max 1-2 milyon ustune biter. restleşme olacagını sanmıyorum. 3 taraf da anlasmak istiyor. pazarlık en fazla 2 hafta surer heralde.Ispanyollar bugun son teklifin 15+3 oldugunu yazdilar. Kaca gider sence ustat ve ne zaman gider
Devamında Erden Tİmur'da Nelsson'a bizimde hayallerimiz var demiş.Erden Timur’un roportaji dinledim. Nelson gitmek istiyorum, hayalleeim var gercekten demis. Bu is ne yazik ki buradan donmez. Umarim 20 milyon avro kopaririz cunku Nelson’un yerini sampiyon olmak istedigimiz sezonda riskli bir oyuncuya veremeyiz. En azindan 6-8 milyon bonservis verecegiz yeni stopere.
Anlamıyorum neden ? Oyuncunu istiyorlar işte para veriyorlar bizim de istediğimiz oyuncularımızn para etmesi değil miBu Sevilla'ya öyle bir beddua edecegim ki bu sezon hic bir halt olmayacak bunlardan.
CL'den elenecekler, sezonu ilk 4 disinda tamamlayacaklar, mal gibi ortada kalacaklar.
Aynen hatta fesih bedellerinin de artık 50 lere çıkması lazım ki pazarlıklarımız direk 20-30 seviylerinden başlayabilsin.Ayrica 25 milyon gibi paralara sat ki bir dahakinde oyuncu yetistirip sattiginda teklif yapan takimlar 25 milyon vs. gibi rakamlarada satmis oldugumuzu bilsinler. Nasil olsa 5 verelim ve ya 10 verelim kabul ederler düsüncesi olmasin misal.
Nasıl anlamıyorsun.Anlamıyorum neden ? Oyuncunu istiyorlar işte para veriyorlar bizim de istediğimiz oyuncularımızn para etmesi değil mi
Tamam da 15 e alabiliyorsa neden 25 versin :/ 15 e vermemesi gereken yönetimin senin neden sevillaya kızıyorsunuz ? Sen 18 milyondan 6 milyona torreria alırken sorun yokta nellsonu 15 verdiler diye sövmek nedir ? Yönetim göndermemesi lazım kafasında ki fiyatın altında ki rakama belki de yönetimin kafasında ki rakam 15 milyon bilmiyoruz ki ?Nasıl anlamıyorsun.
Oyuncunun kontratında 25 Milyonluk madde var, ödesinler alsınlar o kadar istiyorlarsa. 15 altına almaya çalışıyor şerefsizler.
Bi şekilde betisle eşleşip elenseler kafiBu Sevilla'ya öyle bir beddua edecegim ki bu sezon hic bir halt olmayacak bunlardan.
CL'den elenecekler, sezonu ilk 4 disinda tamamlayacaklar, mal gibi ortada kalacaklar.