Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

Bonuslarla monuslarla bi şekilde o 25i almamız lazım.2 maç oynayan Ahmetcan'ı 12ye satmış trbazon Nelssonun 14-15e gitmesi büyük kepazelik olur

Ayrica 25 milyon gibi paralara sat ki bir dahakinde oyuncu yetistirip sattiginda teklif yapan takimlar 25 milyon vs. gibi rakamlarada satmis oldugumuzu bilsinler. Nasil olsa 5 verelim ve ya 10 verelim kabul ederler düsüncesi olmasin misal.

Benim anlamadığım Türkiye'de biz bir oyuncuya talip olduğumuzda herkes o oyuncuyu almaya çalışıyor. Sevilla bir oyuncu istediğinde neden başka İspanyol takımları da devreye girmiyor? Diğer İspanyol takımlarında da bütçe yok anlaşılan.

Ahmetcan 12'ye gittiyse 20 milyonun alti enayilik olur. Hatta Ispanya ligi baslasin sonra 25 milyonu mecbur odeyebilirler

18 üstü bir rakama bırakılabilir.
Zaten üstüne koyup satalım diye aldık, ederini bulanı satmaz isek pişman olabiliriz.

Erden Timur’un roportaji dinledim. Nelson gitmek istiyorum, hayalleeim var gercekten demis. Bu is ne yazik ki buradan donmez. Umarim 20 milyon avro kopaririz cunku Nelson’un yerini sampiyon olmak istedigimiz sezonda riskli bir oyuncuya veremeyiz. En azindan 6-8 milyon bonservis verecegiz yeni stopere.
Devamında Erden Tİmur'da Nelsson'a bizimde hayallerimiz var demiş.

premier ligden alıcı bulmalıyız. herifler mendil cebinden 20 milyonu çıkarıp atar önümüze

Ayrica 25 milyon gibi paralara sat ki bir dahakinde oyuncu yetistirip sattiginda teklif yapan takimlar 25 milyon vs. gibi rakamlarada satmis oldugumuzu bilsinler. Nasil olsa 5 verelim ve ya 10 verelim kabul ederler düsüncesi olmasin misal.
Aynen hatta fesih bedellerinin de artık 50 lere çıkması lazım ki pazarlıklarımız direk 20-30 seviylerinden başlayabilsin.

Elin oğlu Ahmetcan'ı 12'ye satıyor, biz koskoca Marcao'yu 12'ye zor satıyoruz. Bu işte bir terslik var.

Oyuncu "gitmek istiyorum" dedi diye değerinin altında satmak gibi bir saçmalık olabilir mi? Değeri 20 milyon euro'ysa, getirir 20 milyonu, istediği yere gider. Gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlama saçmalığından derhal vazgeçmemiz lazım.

Şimdi de Nelsson'u ucuza kapatmaya çalışıyorlar.

Anlamıyorum neden ? Oyuncunu istiyorlar işte para veriyorlar bizim de istediğimiz oyuncularımızn para etmesi değil mi
Nasıl anlamıyorsun.

Oyuncunun kontratında 25 Milyonluk madde var, ödesinler alsınlar o kadar istiyorlarsa. 15 altına almaya çalışıyor şerefsizler.

Marcao ile tsli ahmetin aynı fiyata gitmesi beni üzmekte

Nasıl anlamıyorsun.

Oyuncunun kontratında 25 Milyonluk madde var, ödesinler alsınlar o kadar istiyorlarsa. 15 altına almaya çalışıyor şerefsizler.
Tamam da 15 e alabiliyorsa neden 25 versin :/ 15 e vermemesi gereken yönetimin senin neden sevillaya kızıyorsunuz ? Sen 18 milyondan 6 milyona torreria alırken sorun yokta nellsonu 15 verdiler diye sövmek nedir ? Yönetim göndermemesi lazım kafasında ki fiyatın altında ki rakama belki de yönetimin kafasında ki rakam 15 milyon bilmiyoruz ki ?

Yabancı basında 15m€ diye bir meblağ dolaşıyor.

Umarım değildir ya.

Geri
Üst Alt