Sinan Gümüş

____________Slimani___________

Bruma_______Sneijder______Sinan

_____Lucas Leiva___Strootman___

Carole___Denayer_Chedjou__Linnes

___________Muslera____________

O Kadar !

mousset forvette oynar,sinan kanatta böyle devam ederse.

Seneye Kadro belli:

-----Transfer - Selçuk/Emre
Sinan - Sneijder - Transfer
-----------Transfer

Ersun hoca göreve gelirse yeni Arda'mız olur

Yeteneksizin onde gideni Yasemin Oztekin yuzunden gozumuze oldugundan uc kat iyi geliyor ayrica

Sinan'dan kanat olmaz forvet olur dediğin günleri unutmadık. :oley:
Ikinci forvet olur dedim, fikrimin degistigini nerden cikardin? Forvet oynatarak kaleye yakin oynatmak demek kanat olmaz demek mi?

Ama kötü sonuc sonrasinda gereksiz sert elestirdigim de ortada, o konuda haklisin. Sonucun etkisi.

Son düzenleme:
Ikinci forvet olur dedim, fikrimin degistigini nerden cikardin? Forvet oynatarak kaleye yakin oynatmak demek kanat olmaz demek mi?

Amacım seni kötülemek felan değil, tartışma çıkmasın şimdi zaten moralim bozuk. Sadece yorumunu görünce daha önce yazdığın yorumun geldi aklıma hepsi bu.

çok iyiydi bugün. maşallah. Bu forumda uzun zamandır defalarca oynaması gerektiğini söylemiştik. Bundan sonra ilk 11 oynamalı artık. Allah yolunu açık etsin. İnşallah en az Arda kadar iyi topçu olacaktır.

Keşke sakatlanmasaydın ya, Euro için de şansın olurdu. 2008 deki Arda gibi sürpriz yapabilirdi turnuvada.

Kanatlarda Olcay,Yasin gibi davarları götüreceğine Terim aslında Sinanı rahatça alabilir kadroya.

Derbide mutlaka ilk 11 başlamalı, kanatta Sabri veya Olcanı görmek istemiyorum ben.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yine gider şampiyonaya. Forvettede oynar. Terim almali bu aslani.

Seneye Bruma ile Sinan'dan cok sey bekliyorum.Tek kurtulusumuz sizsiniz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinan ve bruma kerim frei ve gökhan töreden küçük.doğuşcan incedere 97li,muhammet yeşilyurt 98li.alacağımız mousset ve dembele daha 96lı.hücum güzel.

savunma için seneye semihi,hakanı göndermeli.koray-denayer-recep burak yılmaz(bonus kafa)-chejdou-yabancı stoper taşır bizi.

Geri
Üst Alt