Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok büyüttünüz ya, izledim bende maçı abartmayın artık..
(nazar olmasın beyler )![]()
Kanat dedigin böyle olacak iste..
Bir de Yasin ve Olcan'a bakin, 100 top versen bir pozisyon yaratamazlar, sürekli top kaybi.
Sinan'dan kanat olmaz forvet olur dediğin günleri unutmadık.ley:
Valla şu dünyada umutun forvet oynadığı yerde bırak sinanı senden benden bile forvet olur.![]()
Ikinci forvet olur dedim, fikrimin degistigini nerden cikardin? Forvet oynatarak kaleye yakin oynatmak demek kanat olmaz demek mi?Sinan'dan kanat olmaz forvet olur dediğin günleri unutmadık.ley:
Yeteneksizin onde gideni Yasemin Oztekin yuzunden gozumuze oldugundan uc kat iyi geliyor ayrica
Ikinci forvet olur dedim, fikrimin degistigini nerden cikardin? Forvet oynatarak kaleye yakin oynatmak demek kanat olmaz demek mi?
Keşke sakatlanmasaydın ya, Euro için de şansın olurdu. 2008 deki Arda gibi sürpriz yapabilirdi turnuvada.
Kanatlarda Olcay,Yasin gibi davarları götüreceğine Terim aslında Sinanı rahatça alabilir kadroya.
Derbide mutlaka ilk 11 başlamalı, kanatta Sabri veya Olcanı görmek istemiyorum ben.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hamza yetersiz buluyordu bu cocugu, bu yüzden koskoca 1 senesi kayboldu cocugun.