ŞL 18/19 D Grubu M:2 | Porto 1-0 Galatasaray | MS | 3 Ekim | beIN Sports

Cl de bunlari atacaksin. Atamazsan porto gibi ust duzey bir takim gelir ilk buldugu pozisyonu atar.

kafamızı duvara vura vura parçalıcaz ya lan 1 tanesini sokun cok değil sadece 1 tanesin sokun ya

Ulan Türkiye liginde deplasmanda niye böyle pozizyona giremiyoruz biz
Porto akhisardan kötü takım mı ben anlamıyorum

1 aydır bahsettiğim deplasman oyunu bu işte. Hani Casillas değil de başka bir kaleci olsa 2-0 'ı bulmuştuk daha ilk yarıdan

Benim anlamadığım lig maçlarında neden bu deplasman oyununu kullanmıyoruz ? abartmıyorum deplasmanlardaki puan kayıplarının yarısını yapmayız ...

Çünkü ligde karşılaştığın Akhisarda 1 puana razı

Burada karşındaki rakipler galibiyet istiyorlar

Vallaha bir tane atamamak çok üzdü beni . Gerçekten iyi oynadık ya , ararız diye korkuyor insan . Bu arada Sinan forvet olarak bence eren kazmasindan daha iyiydi . Eren o pozisyonda kaçacak da vuracak da ölme eşeğim ölme

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Linnes gerçekten Brahimi karşısında gayet sağlam adam pozisyon bulamayıp sürekli içeri kayıyor Feghouli 'nin bizde olduğu gibi

Ama işte o Corona var ya o ...

Allah rızası için durdurun şu adamı Nagatomo belkide en iyi savunma yapan sol beklerden birisi ama o bile Corona ile 1'e 1 kalınca sıkıntı yaşıyor kademeli olarak baskı yapmamız lazım o adama

güzel oynuyoruz umarim ikinci yari gol de gelir

Sinan fazla kacirmis olabilir ama transfer yapilana kader forvet olarak oynamali net

Hadi nagatomo'nun forvet sezgisi yok, topu aşırtamıyor, bu gerizekalı Sinan ne yapıyor. valla çıldıracağım artık, lan 1 gol atsak sabaha kadar 2 gol atamazdı bu porto bize.

Kontradan 1 tane yerleştirsek farka bile gideriz yeter ki ilk golü yemeyelim.

Çünkü ligde karşılaştığın Akhisarda 1 puana razı

Burada karşındaki rakipler galibiyet istiyorlar
Tamam biz sürekli deplasmanlarda mağlup olacağımıza bu maçtaki gibi yenilmemeye oynayalım en azından şu üstümüzde sürekli konuşulan "deplasman fobisi" kırılana kadar ...

Santrafor olsa sezonun geneli için iyi tabiki ama arkadaş şu mataç santraforluk bir şey yok ki! O pozisyonalra sabit bir santraforla giremeyebilirsiniz. Hemen hepsi arkaya koşular ve hareketli oyunda.

Geri
Üst Alt