ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Tedesco Taktiksel olarak Terim'i alt etti, adam biliyor bizim tek isimiz bekler oldugunu, koydu 2 tane bekin karsisina 2 tane hayvani bek, alt etti.

iste Sampiyonlar ligi Super lig'e benzemez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tedesco Taktiksel olarak Terim'i alt etti, adam biliyor bizim tek isimiz bekler oldugunu, koydu 2 tane bekin karsisina 2 tane hayvani bek, alt etti.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ciddi anlamda avrupa ligi filan olmadan elenmemiz lazım. Kadro çok kötü direkt olarak lige odaklanmak lazım.

Avrupa ligi mantıklı filan değil bizim icin ne avrupa ligi ya
Elen gitsin. Şu takım 3 kulvarı kaldıramaz hele hele sampiyonlar liginden sonra bize eziyet olur orası. Bir tur fazla görmek icin sampiyonluğu kaybedemeyiz. Tek hedef lig uefa filan tras yani.
Ligde sansa bala kazanıp kaybetmeyeceksin bu kadar

Bundan sonra istesek de zor eleniriz.

Lokomotif bizden 3 alıp başka birinden daha puan almak zorunda. Ki o bile yetmeyebilir ikili averajdan ötürü. Kalan maçları da bizim maç hariç deplasman. Yani en iyimser ihtimalle 3 puanla bitirirler.

Tedesco Taktiksel olarak Terim'i tecavuz etti, adam biliyor bizim tek isimiz bekler oldugunu, koydu 2 tane bekin karsisina 2 tane hayvani bek, tecavuz etti.

Tedesco gerçekten çok iyi bir hoca. Bakalım nerelere gelecek.

Orta sahayı toparlasın selçukun girdiği bir kadromuz var, yedeklerde elle ttutulur bir adam yoktu anasını satayım schalke de de bi numara yok sakatlar olmasa alordık bu maçı.

Uefa gercekten eziyet olacak bize cok net söylüyorum sampiyonlugu bile kaptırır bu takım bu yüzden

Lokomotif bizden 3 alıp başka birinden daha puan almak zorunda. Ki o bile yetmeyebilir ikili averajdan ötürü. Kalan maçları da bizim maç hariç deplasman. Yani en iyimser ihtimalle 3 puanla bitirirler.

FT ye sormak isterim : Super Ligde guvenmediğin ve hiç şans vermediğin Mugdat a hangi mantıkla guvendin? Ya Selçuk?? Evet sakatlar var ama ben olsam ilk degişikliği Mariano ile yapardım. Eren çıkıp Sinan Erenin pozisyonunda oynamalıydı.

Mustafa Cengiz: Hedefimiz Şampiyonlar ligi şampiyonluğu.. Şaka mi bu adam ? Uefaya git 3. Ol dua et

Uefa yeniden incelemesi falan filan derken ben devre arasından da hiç ümitli değilim.Hem para yok hem ocak transfer dönemi olduğu için üst düzey bir forvet almamız imkansıza yakın.

disiplin abii schalke iyi takım fln degil liglerinde galibiyeti yok adamların ama disiplin var

Kaç maçtır futbol falan oynamıyoruz, Şu beraberliklere sevinir pozisyondayız çünkü maçları kaybetmeye çok yakındık umarım bu kötü futbol sürmez, Takım bu sezon zerre güven vermiyor Fatih hocaya rağmen.

Para verip aldığımız topçuların alayı leş alayı.

Keşke şu maçta Yunus, Abdülsemad falan oynasaydı Ozan gibi kazanırdık en azından cepten de para çıkmazdı.

8 milyon verip aldığımız stoper ayakta uyuyor.

10 milyonu verip aldığımız topçu topu alıyor geveliyor geveliyor arkasından adam geliyor topu alıp kontraya çıkartıyor takımı.

4,5 verip aldığımız forvet topa yükseliyor, vuruyor ama bizim kaleye doğru alla alla bu işte bir terslik var.

CL de ikili averaja bakılmıyor diye biliyorum gerçi genel averajları leş zaten her türlü geçemezler bizi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt