ŞL 18/19 D Grubu M:3 | Galatasaray 0-0 Schalke 04 | MS | 24 Ekim | beIN Sports

Takımın sıkıntısı cok net belli topu orta sahadan çıkartamadık hoca gömdü Donku defansa Ndiaye zaten fazla top çıkartan bi oyuncu değil ancak dripling falan yapar onu da yapamadı.

Takım olamıyoruz, oyuncular formsuz eksikler çok. En önemlisi forvet yok. Çok zor devre arasına kadar Direnmemiz. Ki şartlar dusunulunce her takım tok satıcıyi oynayacak bize karşı. Sadece gomis Olsa 9 puan olmamız hiçte uzak değildi.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Schalke ve porto'yu yenmek icin oynasınlar. Hic beraberlik kasmaya gerek yok.

yenecegiz inşallah.dur bakalım

Schalke maçı gidişatı belirler.Puan alırsak çıkmak için zoru kovalarız.Kaybedersek 3. lük görünür.

Valla bana kura çekiminden önce 3. olacaksın grup oynanmayacak deseler kabul ederdim.Anca böyle bir grupta iddiamız olurdu,büyük şans....

bu oyuncularla bu kadar. Hiç heyecanlamadım maç boyunca zaten. Bir ara uyumuşum resmen.

İç saha ile dış saha oyunumuzu dengeledik.
Işte ben de bu yüzden uyarıyordum burada iç sahadaki bütün maçları çantada keklik görüp bize direkt 51 puan yazanları.

Sonunda dış sahadaki etkisizlik ve ciddiyetsizlik iç sahaya da sıçradı rahatladı bizim milyonluk eşekler.

sent via GSC

Maçın en iyisi muslera dan sonra ozandi. Maicon denen adamın aklı neredeyse oraya göndermek Lazım. Çok kritik hatalar yapıyor işin tuhafı hiçte umurunda değil. Son dönemde oynadığı futbolla en kötü stoperlerimiz arasına adını yazdırmaya yeter. Ne fizik ne zeka hiçbise kalmamış adamda.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lokomotife bile 35 dakika ezildik yaw sahamızda, Porto maçını nasıl o kadar iyi oynadık hala şaşırıyorum kusursuzduk resmen o maçtanda hak ettiğimizi alamadık.

Ne hikmetse insanlari kendine getirme cabasini son 1 yilda gorev edindin. Allah guc kuvvet versin devam boyle.

Sneijder, Gomis ayrılıkları ve hocamızın prensleri; Belhanda, Sinan, Eren dengemi bozmuş olabilir reis. Kusura bakma.

Schalke maçı gidişatı belirler.Puan alırsak çıkmak için zoru kovalarız.Kaybedersek 3. lük görünür.

Valla bana kura çekiminden önce 3. olacaksın grup oynanmayacak deseler kabul ederdim.Anca böyle bir grupta iddiamız olurdu,büyük şans....
takımın hali ortada.beklentim az.porto sanırım garantiledi gibi.umarım shalkeyi yener porto

Lokomotife bile 35 dakika ezildik yaw sahamızda, Porto maçını nasıl o kadar iyi oynadık hala şaşırıyorum kusursuzduk resmen o maçtanda hak ettiğimizi alamadık.
olur öyle....sen içerdeki cluj ve braga maclarında olsan delirirdin burda

Serdar olsaydı bu maçı kazanma ihtimalimiz çok yüksekti hoca Ozan ve Maicona güvenmediği için Donku çekti defe omdan dolayı da top çıkartamadık bu kadar basit.

Geçenlerde ligimiz leşoğlu leş yazmıştım bir yerde yok şöyle böyle diyenler olmuştu aha işte tablo.

Almanya lig 16.cısı kendi sahamızda bize top göstermedi bu takım yine şampiyon olur lig o kadar leş ama yine Cl`ye gidip yine rezil olacaz neden çünkü sistem yok.

Rezil rezil topçular, yetersiz topçular, tonla bonservis, tonla maaş ver dur anca.

Ulan takımın en iyisi Muslera'dan sonra nasıl Ozan oluyor bu nasıl iş.

Artık şapkayı öne koyup günü kurtarmaktan ziyade kalıcı işler yapmalıyız.

Işte ben de bu yüzden uyarıyordum burada iç sahadaki bütün maçları çantada keklik görüp bize direkt 51 puan yazanları.

Sonunda dış sahadaki etkisizlik ve ciddiyetsizlik iç sahaya da sıçradı rahatladı bizim milyonluk eşekler.

sent via GSC

İç saha fobimiz hayırlı olsun camiamıza.

Geri
Üst Alt