- 26 Ekim 2009
- 8.103
- 2.017
- 1.588
Yaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz
Evet. Dun Barcelona 17 yasindaki cocugu oynatti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz
Allah korudu iyi ki Al'ye gitmiyoruz
Cl den Al ye giden takımlar
Salzburg
Inter
Ajax
Shaktar
bu sezon sakatlik yasayaman topcularimizdan kadro yapacak olursak:
okan
mariano donk marcao nagatomo
nzonzi taylan selcuk
jimmy emre ömer
yedekte bir tek ahmet kaliyor as oyunculardan. digerleri hep sakatlanmis. oynamayan ve kasmayanlari cikarirsak pek bi topcu yok yani
tüm takimin bu kadar sos vermesi antrenörlere yazar.
eskişehirde çok güzel zamanlarım geçti ağabeyArabaya atlayıp gidesim geldi şimdi Ankara ya doğru.
Kafa da kıyak, nereden geldi Len aklına
Onların hayali yok!Evet. Dun Barcelona 17 yasindaki cocugu oynatti.
Malzeme bu gardasBenimde bir hayelim var diyor bide filozof sonra oyuna Selcugu sokuyor ahnsdhuaisdhauihdahusduahdsuhasdhiah
Brugge atsın,kazansın da o son dakika golünü niye yedik diye üzülmeyelim.Katılır mısın @Uğur İz
Hocam yenisi mi?Kapattım. Cümleten iyi akşamlar. Bi sigara içip Spider-man oynayam bari.
emin için muazzam bi heyecan ve tecrübe olurdu yannızYaw izlemeden yorum yapiyorsunuz seri sakatlandi kimi alacak 16 yasinda emin bayrami neymarin mbappenin karsisina mi koysun ala ala bos konusuyorsunuz
Bana fark yapmaz.Her turlu uzucu bir gol idi.Hem para hem galibiyet hem de moral acisindan
Ben dusunmemKatılıyorum ama Brugge yenerse çok da hafızamda yer edecek bir gol olmaz açıkçası,her türlü sonuncuymuşuz nasılsa diye düşünürüm.
Evet yenisi hocam. Çok güzel oyun tavsiye ederim. Bugüne kadar oynadığım en iyi spidar man oyunu. Şehirde fıçüv fiçüv ağ atarak gezmek bile insana haz veriyor oyunda. Black friday'de almıştık arkadaşla uyguna geldi bayağı.Hocam yenisi mi?
Memleketin adıyla girdiğimiz bir turnuva artık clKatılıyorum ama Brugge yenerse çok da hafızamda yer edecek bir gol olmaz açıkçası,her türlü sonuncuymuşuz nasılsa diye düşünürüm.