⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Bu maçtan zerre umudum yok ama kaybetmeyeceğiz gibi hissediyorum neden bilmiyorum:)

Allahım neden???

doğru düzgün bir takım kurabilseydik bu hamsi beyinlilerin neyinden korkacağız da. işte bizde iş yok bu sene. umarım yenilmeden dönmeyi başarırlar.

bir sürü sakatı vardı bunların, hepsi mi iyileşti. Nedir bu karamsarlık?

Brugge maçında beğendim ben takımı. Kazanabiliriz bence.

Dogrudur terimle 8 sampiyonluk 15 tane de kupa kazanmisizdir.benim kazanilan kupalara lafim yok.lafim oynattigi cag otesi futbola.8 kere sampiyon olduk 15.16 tane kupa aldik ama bir de bize sorun o kupalari nasil kazandigimiza.ahlarla vahlarla dualarla kazandik.eski alisamiyen stadinda 20 bin aslan taraftarla 80 bin kisilik ses cikarirdik.ses kisilmasindan 4 gun konusamazdik.sabahlara kadar dualar ederdik.

Dogrudur terimle 8 sampiyonluk 15 tane de kupa kazanmisizdir.benim kazanilan kupalara lafim yok.lafim oynattigi cag otesi futbola.8 kere sampiyon olduk 15.16 tane kupa aldik ama bir de bize sorun o kupalari nasil kazandigimiza.ahlarla vahlarla dualarla kazandik.eski alisamiyen stadinda 20 bin aslan taraftarla 80 bin kisilik ses cikarirdik.ses kisilmasindan 4 gun konusamazdik.sabahlara kadar dualar ederdik.
Bakiyorumda kafalar yine cok iyi

Milliyetçilik yedek kadroyu oynaymayı gerektirir Ki lige as kadro çıkasın

Rtaş ne demek istemişsin inan anlamadım

Terimle kazanilan 80 tane kupanin.sadece terim sayesinde degilde yonetimi,futbolcusu, taraftari, caycisi,malzemicisi,masoru, ve ahcisi..ve ettigimiz dualarin da en az terim kadar bu kazanilan kupalarda katkisi oldugunu hatirlatmak istedim .terimspor taraftarlarina

dualarla kupa kazanmak iyiymiş. en son fener ve bjklılardan duymustum bunu feto ya bağlama maksadıyla

Terimle kazanilan 80 tane kupanin.sadece terim sayesinde degilde yonetimi,futbolcusu, taraftari, caycisi,malzemicisi,masoru, ve ahcisi..ve ettigimiz dualarin da en az terim kadar bu kazanilan kupalarda katkisi oldugunu hatirlatmak istedim .terimspor taraftarlarina
o zaman başarısızlığı da yönetim futbolcu taraftar cayci malzemeci masör ve aşçı üstlensin

Ben de Terim’i eleştiriyorum ama o kadar kolay değil. Tabii ki herkesin katkısı var başarıda ve başarısızlıkta ama sahadaki futbolculardan sonra en büyük etken teknik direktördür.

Her şeyden önce 96-00 senelerindeki Galatasaray çok iyiydi. Ondan sonraki dönemlerinde hiç o futbolu oynatamadı dersen, bunu kabul ederim. Teknik direktörlük yaptığı dönemlerde çok para harcandı ve Türkiye’nin hep en iyi takımlarını yönetti dersen haklı olabilirsin derim. UEFA kupasını aldığımız ikinci yarıyı çıkartırsan Terim ile Avrupa’da sürekli olarak başarılı olamadık dersen yine anlarım ama kazandığı şampiyonluklara saygı duymak lazım. Kolay olsaydı herkes yapardı.

Ancak şu gerçek, Fatih Terim modern bir teknik direktör değil. Teknik bilgisi kaliteli hocalara kıyasla bayağı düşük. Dünyadaki akımları takip ediyor ve uygulamaya çalışıyor ama bence başarılı olamıyor. Örnek Galatasaray’a oynatmaya çalıştığı geriden paslarla çıkılan futbol. Gerekli taktik idmanları yaptırmadığı veya yaptıramadığı için ortaya çok iyi paslaşan, rakibi yoran, gardını düşüren bir Galatasaray yerine statik, kalecisine bir maçta 30-40 top gelen rezil bir Galatasaray çıkıyor. Pas kalitesi düşük defans ve kale hattıyla pas yaptırmaya çalışıp sürekli top kaybettiriyor. Oysa direk oynatması lazım bu futbolcu grubuna.

Uzun lafın kısası, Terim’i bize yaşattığı başarılardan ötürü severim. Hatalarını en çok yazanlardanım ama başarılarını gölgelemek de yanlış olur.

Muslera
Mariano-Ahmet-Marcao-Nagatomo
Donk-Lemina-Ömer
Feghouli-Adem-Jimmy

Ben çok değişik bir maç bekliyorum. Bir taraf 2 veya 3 fark atacak gibi. İnşallah rezil olan biz olmayız

Kardeşin dediğine göre takımın bu kupaları kazanmasında terimden çok katkısı varmış. Heykeli dikilmeli

Geri
Üst Alt