Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.783
- 22.624
- 2.933
Bu maçtan zerre umudum yok ama kaybetmeyeceğiz gibi hissediyorum neden bilmiyorum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben biliyorumBu maçtan zerre umudum yok ama kaybetmeyeceğiz gibi hissediyorum neden bilmiyorum![]()
Bakiyorumda kafalar yine cok iyiDogrudur terimle 8 sampiyonluk 15 tane de kupa kazanmisizdir.benim kazanilan kupalara lafim yok.lafim oynattigi cag otesi futbola.8 kere sampiyon olduk 15.16 tane kupa aldik ama bir de bize sorun o kupalari nasil kazandigimiza.ahlarla vahlarla dualarla kazandik.eski alisamiyen stadinda 20 bin aslan taraftarla 80 bin kisilik ses cikarirdik.ses kisilmasindan 4 gun konusamazdik.sabahlara kadar dualar ederdik.
Rtaş ne demek istemişsin inan anlamadımDogrudur terimle 8 sampiyonluk 15 tane de kupa kazanmisizdir.benim kazanilan kupalara lafim yok.lafim oynattigi cag otesi futbola.8 kere sampiyon olduk 15.16 tane kupa aldik ama bir de bize sorun o kupalari nasil kazandigimiza.ahlarla vahlarla dualarla kazandik.eski alisamiyen stadinda 20 bin aslan taraftarla 80 bin kisilik ses cikarirdik.ses kisilmasindan 4 gun konusamazdik.sabahlara kadar dualar ederdik.
Kesin olarak 1 gol daha az yeriz.Daniel Sturridge Galatasaray maçında oynayamayacak. (TRT Spor)
o zaman başarısızlığı da yönetim futbolcu taraftar cayci malzemeci masör ve aşçı üstlensinTerimle kazanilan 80 tane kupanin.sadece terim sayesinde degilde yonetimi,futbolcusu, taraftari, caycisi,malzemicisi,masoru, ve ahcisi..ve ettigimiz dualarin da en az terim kadar bu kazanilan kupalarda katkisi oldugunu hatirlatmak istedim .terimspor taraftarlarina
Terimle kazanilan 80 tane kupanin.sadece terim sayesinde degilde yonetimi,futbolcusu, taraftari, caycisi,malzemicisi,masoru, ve ahcisi..ve ettigimiz dualarin da en az terim kadar bu kazanilan kupalarda katkisi oldugunu hatirlatmak istedim .terimspor taraftarlarina
Dogrudur terimle 8 sampiyonluk 15 tane de kupa kazanmisizdir.benim kazanilan kupalara lafim yok.lafim oynattigi cag otesi futbola.8 kere sampiyon olduk 15.16 tane kupa aldik ama bir de bize sorun o kupalari nasil kazandigimiza.ahlarla vahlarla dualarla kazandik.eski alisamiyen stadinda 20 bin aslan taraftarla 80 bin kisilik ses cikarirdik.ses kisilmasindan 4 gun konusamazdik.sabahlara kadar dualar ederdik.