Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dini vecibelerimizi yerine getiripÜmmet kardeşi olarak bugün Cumaya gidip ekibimizin selameti için dua etmeye hazır mısın be .. adamı? @Ünsal Vardar
kazanmak için uğraşacağız
Ne mi olur? Metro da izdiham olur, öncesinde de oluyor zaten de en azından bir nebze daha katlanılabilir burada suçlu olanlar insanlar değil, insanların şartlarını geliştirmeyenlerdir, taraftarın yaptığı normal olan zaten. Bu şartlarda insanların maça gelmesi bile lütuf hele çoluğu çocuğu veya eşiyle.Onemli bir konuya da deginmek isterim.son aldigimiz malubiyet ve beraberliklerin bir baska sebebi eski alisamiyen stadinda stada 3.4 saat oncesinden gelirdik mactan 1 saat once stadin yuzde 90 i dolu olurdu.rakip takimin oyunculari muthis taraftarlari gorunce daha maca baslamadan eli ayagi titrerdi.mac baslamadan rakibi baski altina almaya baslardik.stadin yuzde 80 i takima 90 dakika destek verir tezahuratlar yapardi.simdi ise rakip takim stada 1 saat once gelgigi zaman stadta sadece 4bin veya 5 bin kisi oluyor 52 binlik stadta.tribunlerin sadece yuzde 20 si tezahurat yapiyor.birde malesef macin 80.dakkasinda taraftarlar macin sonucu ne olursa olsun stadi terk etmeye basliyor.son oynadigimiz bsk ve bruge maclarinda dikkat ettim .bruge macinda diatta bize golu atiigi dakkada tribunlerin yuzde 40 i bosalmisti.35 bin kisiden20 bin kisi kalmisti.takimin cok onemli maci var takim 1.0 onde son dakkalarda destege en fazla ihtiyaci oldugu asikar.takim can cekisiyor gol yememek icin.bir 10 dakka daha kalsaniz destek verseniz ne olur.trilyonluk isleri mi kaciracaksiniz sanki .taraftar stadi erken terk etmese belkide suan 3.4 galibiyet fazla alirdi takim
Tamam 2.0 veya 3.0 onde olur takim stadin tamami erken terk etsin ona amennah.ama sezonun en onemli maclarinda takimda 7 tane sakat varken. Maclar 80.dakkaya kadar berabere gelmisken. Veya 1 farkli ondeyken .takim rakiplerin ataklarindan bunalmis ve can cekisirken takima bir 10 dakka daha destek verip mac bittikten sonra cikip .metronun yarim saat bosalmasini bekleyip ondan sonra binseniz bence kimse bundan zarar etmez
ne alakası var.forumun yarısı hergün terime sallıyor. takip etmiyorsun galibaYahu bu forum galatasaray taraftar forumumu yoksa terimspor forumumu anlayamadim vallahi.terime bir laf soyledim 30 kisi isik hiziyla bana hemen cevap yazdi
ben şarap içtikten sonra maçı bekleyeceğimdini vecibelerimizi yerine getirip
maçı bekleyeceğiz