⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Bir takim ya dususler baslar sonra acilir yada sonradan dususe gecer biz dususle basladik sonu iyi olur umarim

Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var 1-2 haftaya daha iyi oluruz hemen karalar bağlamaya gerek yok fakat ben artık albayrakın istifasını istiyorum. Böyle yüzsüz herifi bir daha görmek istemiyorum

Takım çok yaşlı ve çok ağır dağıtırlar Avrupa'da bu transfer dönemi çok kötü geçti..27-33 yaş arası 13 oyuncu ile maç oynuyoruz yazık valla...Belhanda, Diagne, Nagatomo, Donk, Mariano, Selçuk değişmesi gerekirken üstüne bedava diye başka yaşlılar geldi. Bu takımda Babel, Feghouli yaştan kurtarır gerisi kurtarmaz kimse kusura bakmasın..

2 aydir ne calisti bu takim
180 dakikada bir tane calisilmis organizasyon, verkac, duran top, hadi bunlari birak korner tac organizayonu goremedik

Bundan 1 yıl önce TS a imreneceğimizi söyleseler neremizle güleceğimizi bilemezdik. O enkaz haldeki TS şu an bizden iyi duruma geldi maalesef. Yönetim ve teknik ekip doğruları yaparsa, eninde sonunda karşılığı alınır...

Bizimkiler ise şampiyonluk geldi diye yersiz bir kibire kapıldılar; bu maç gibi öne geçip zorlandığımız maçlar geçen yıl da olmuştu; yeni ve şaşırtıcı bir şey değil...

Nzonzi seri çok iyi transferler bu takım falcao ile puan vermez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Millet son dakika kazanır biz son dakika kaybederiz daha şl maçları var farklı mağlubiyetlere hazır olun

Beşiktaş gibi olacağız bu kaçınılmaz son. Ligimiz doğasında var bu. Plansız ve programsız hiçbir şey kalıcı olamaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu yönetime bok atmayı bırakalım kardeşim al işte nzonzi geldi 2 hafta önce gelse bu gerzeklere uyardı o da.
Yedek kulübesinde farklı bişeyler deneyeyim diye düşünen bir ekip yok hep iyi oyuncular olsun kendi başlarına oynasınlarbiz mi uğraşacağız kafasındalar bu kafayla futbolda oynanmaz başarıda gelmez.

2 senedir sadece ön direğe kesiyoruz liyumdama ilk geldiğinde lan dedik bu adam kafa vurabilir vurdu da 3. haftadan sonra bir daha uzun adama orta kesmedik bilerek kesmedik yahu.

Yedekte o kadar genç var sokim yıldız oyuncuna yahu bir kerede bu herifleri deneyin aptal gibi sürekli abı işler aynı değişiklikler. Muğdat gitti adem giriyor o kadar yedek alındı hala selçuk kurtarıcı 90küsürde zaman geçirmek için jimmy giriyor.

Bizim teknik ekip yönünden sıkıntımız var.

Geri
Üst Alt