Muslera

Mariano Emin Marcao Linnes

Donk Seri

Emre M. Emre A. Jesse

Adem

Kayseri gibi bir ekibe karşı Emre Mor'a son bir şans verilmesi görüşündeyim. Belki iyi oynayıp kendine gelir, güven kazanır ve bir hızlı kanat oyuncusu kazanırız.

Kayseri'nin bize karşı pek atak yapabilecegini sanmıyorum. Böyle bir maçta Emin'i 90 dakika görmek istiyorum. Geçen maçta attığı çok güzel uzun pas beni umutlandırdı. Geriden topu iyi cikartabiliyorsa, bu çok büyük bir artı olur.

İlk yarı Donk'la başlayıp, skoru yakalarsak Taylan'i da bir 45 dakika görmek isterim. Kayseri gibi zayıf bir rakibe karşı güven kazanır...

Muslera

Mariano Emin Marcao Linnes

Donk Seri

Emre M. Emre A. Jesse

Adem

Kayseri gibi bir ekibe karşı Emre Mor'a son bir şans verilmesi görüşündeyim. Belki iyi oynayıp kendine gelir, güven kazanır ve bir hızlı kanat oyuncusu kazanırız.

Kayseri'nin bize karşı pek atak yapabilecegini sanmıyorum. Böyle bir maçta Emin'i 90 dakika görmek istiyorum. Geçen maçta attığı çok güzel uzun pas beni umutlandırdı. Geriden topu iyi cikartabiliyorsa, bu çok büyük bir artı olur.

İlk yarı Donk'la başlayıp, skoru yakalarsak Taylan'i da bir 45 dakika görmek isterim. Kayseri gibi zayıf bir rakibe karşı güven kazanır...

Hazırlık maçı gibi yorumlamışsın da ters birşey olursa lige havlu atarız hiç gerek yok en güçlü kadromuz ile çıkmamız lazım.

Bu maçı kazandığımızda 20 maçta 36 puanla geçen sene ile aynı puana geleceğiz, Şampiyonluk yarışında Terim ve Galatasaray varsa diğerleri düşünsün bizim tek düşüneceğimiz kutlamalar olabilir.

Hazırlık maçı gibi yorumlamışsın da ters birşey olursa lige havlu atarız hiç gerek yok en güçlü kadromuz ile çıkmamız lazım.
O görüşe de saygi duyarim. Şu var ki, Kayserispor çok kötü bir takım. Tabii ki her şey olabilir ama yazdığım kadronun kötü olduğunu da düşünmüyorum. Lemina, Saracchi, Falcao ve Onyekuru zaten olmayacaklar.

Çıkacağımız her kadro ile farklı kazanacağımız bir maç olacak.

Ahmet de günü tedavi ile gecirmis

Donk-Marcao olacak herhalde

@Murat Saylak bu mu kaysery

-------------------------İ. Çipe--------------------------

M.Lopes------Sapunaru------D.Angelo------Taşdemir

--------------Hasan Hüseyin---Djedje------------------

Enver C. Şahin-------Emre Demir---------Mario Situm

-------------------------Kravets-------------------------

@Murat Saylak bu mu kaysery

-------------------------İ. Çipe--------------------------

M.Lopes------Sapunaru------D.Angelo------Taşdemir

--------------Hasan Hüseyin---Djedje------------------

Enver C. Şahin-------Emre Demir---------Mario Situm

-------------------------Kravets-------------------------

ismail
lopes - sapunaru - diego - emre
djedje - campanharo
situm/kvrzic - rienstra/emre - henrique
kravets

henrique banko oynar. orta sahada genc emre yerine rienstra oynayabilir, yoklukta stoper oynuyordu o hollandali

hasan hüseyin sakat, orada cece campanharo olur

emrenin yerine hollandaliyi koyablir

hakan varken iso niye oynuyor bilmiyorum ama belliki adami kadroya almayacaklar

Geri
Üst Alt