Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Mariano Emin Marcao Linnes
Donk Seri
Emre M. Emre A. Jesse
Adem
Kayseri gibi bir ekibe karşı Emre Mor'a son bir şans verilmesi görüşündeyim. Belki iyi oynayıp kendine gelir, güven kazanır ve bir hızlı kanat oyuncusu kazanırız.
Kayseri'nin bize karşı pek atak yapabilecegini sanmıyorum. Böyle bir maçta Emin'i 90 dakika görmek istiyorum. Geçen maçta attığı çok güzel uzun pas beni umutlandırdı. Geriden topu iyi cikartabiliyorsa, bu çok büyük bir artı olur.
İlk yarı Donk'la başlayıp, skoru yakalarsak Taylan'i da bir 45 dakika görmek isterim. Kayseri gibi zayıf bir rakibe karşı güven kazanır...
O görüşe de saygi duyarim. Şu var ki, Kayserispor çok kötü bir takım. Tabii ki her şey olabilir ama yazdığım kadronun kötü olduğunu da düşünmüyorum. Lemina, Saracchi, Falcao ve Onyekuru zaten olmayacaklar.Hazırlık maçı gibi yorumlamışsın da ters birşey olursa lige havlu atarız hiç gerek yok en güçlü kadromuz ile çıkmamız lazım.
@Murat Saylak bu mu kaysery
-------------------------İ. Çipe--------------------------
M.Lopes------Sapunaru------D.Angelo------Taşdemir
--------------Hasan Hüseyin---Djedje------------------
Enver C. Şahin-------Emre Demir---------Mario Situm
-------------------------Kravets-------------------------
üstad kadıköyden video bekliyoruz, galibiyet turuKadıköy'e kadar seriyi bozmadan gidip seriye orada da devam edeceğiz. O sene bu sene!