bu maçta kulübede kenardan oyunu direkt etkileyebilecek onyekuru avantajımız olması güzel. saracchi'nin oynaması çok şeyi değiştirir bilmiyorum ne durumda

Valla son 20-30 yılın en kötü futbolunu oynadığımız dönemde bunları kadıköyde yenersek çok gülerim, futbol da böyle ilahi şakalar da sık oluyor. Cidden o sene bu sene olabilir.
Yine mi gaza geldin ustad ben bu filmi daha once defalarca gordum bizi salmak icin

sinir krizleri geçirmelik maç

sinir krizleri geçirmelik maç

ciddi söylüyorum ile ilgili görsel sonucu

Hakem konuşulmadan kazanılacak 3 puan fenerin ayarlarını hepten bozar.

Muslera
Mariano Ahmet calik marcao saracci

Donk. Lemina
Feguli. Ömer bayram
Adem. Andone

Risk alalım 4-4-2 deneyelim orta sahada ömer lemina donk feguli 4 lusu ile baskılı olup ilerde andone onyekuru da olabilir

Valla son 20-30 yılın en kötü futbolunu oynadığımız dönemde bunları kadıköyde yenersek çok gülerim, futbol da böyle ilahi şakalar da sık oluyor. Cidden o sene bu sene olabilir.
Boş yapma be abim be. Son 20-30 yılın en kötü futbolu nedir? 8. olduğumuz sezondan daha mı kötü oynuyoruz mesela?

Boş yapma be abim be. Son 20-30 yılın en kötü futbolu nedir? 8. olduğumuz sezondan daha mı kötü oynuyoruz mesela?
2010-11 sezonundaki takım daha kötüydü tabiki. Egzajere etmek diye bir şey var, o mesajda yapılan da bu. Ne yapacaz her mesajı parantezler eşliğinde açıklayarak mı yazacağız sevgili DTM ?

soso ve muslera şampiyonluk modunu açtılar , lemina da öyle.
onyekuru , oynarsa andone oynamazsa adem , akbaba açlar.
lütfen iç saha maçı gibi oynayalım , yüklenelim, sağlı sollu bindirelim ve kazanalım.
hoca iyi motive ederse takımı , yeneriz paşayı
imkanı olan arkadaşlar gitsinler maça

2010-11 sezonundaki takım daha kötüydü tabiki. Egzajere etmek diye bir şey var, o mesajda yapılan da bu. Ne yapacaz her mesajı parantezler eşliğinde açıklayarak mı yazacağız sevgili DTM ?
O sezondan bahsedince aklıma geldi, o rezil sezon sebebiyle foruma üye olmuştum amacımda adnan polat'a sayıp sövmekti üye olup mesajlarımı yazmamla myc almam bir olmuştu hey gidi hey.

Geri
Üst Alt