Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.074
- 3.268
- 1.148
bu maçta kulübede kenardan oyunu direkt etkileyebilecek onyekuru avantajımız olması güzel. saracchi'nin oynaması çok şeyi değiştirir bilmiyorum ne durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
entresan kafalar
Yine mi gaza geldin ustad ben bu filmi daha once defalarca gordum bizi salmak icinValla son 20-30 yılın en kötü futbolunu oynadığımız dönemde bunları kadıköyde yenersek çok gülerim, futbol da böyle ilahi şakalar da sık oluyor. Cidden o sene bu sene olabilir.
Yine mi gaza geldin ustad ben bu filmi daha once defalarca gordum bizi salmak icin
Mumkun gorunmemektedir iyi forumlarPeşimi bırakman gerekmektedir.
Ne zaman bana gecicez ?şu ortamda kpaşaya 8 tane atmayan takım floryadan içeri girmesin
Boş yapma be abim be. Son 20-30 yılın en kötü futbolu nedir? 8. olduğumuz sezondan daha mı kötü oynuyoruz mesela?Valla son 20-30 yılın en kötü futbolunu oynadığımız dönemde bunları kadıköyde yenersek çok gülerim, futbol da böyle ilahi şakalar da sık oluyor. Cidden o sene bu sene olabilir.
2010-11 sezonundaki takım daha kötüydü tabiki. Egzajere etmek diye bir şey var, o mesajda yapılan da bu. Ne yapacaz her mesajı parantezler eşliğinde açıklayarak mı yazacağız sevgili DTM ?Boş yapma be abim be. Son 20-30 yılın en kötü futbolu nedir? 8. olduğumuz sezondan daha mı kötü oynuyoruz mesela?
Geçen sene iki maçta da tıklatmadık mı bunlara? Ters falan geldikleri yok bence. Bizi yendikleri 2 sezon önceki maçı hatırlıyorum sadece son zamanlarda.son yıllarda çok ters geliyor bize kasımpaşa, inşallah konya deplasmanı gibi rahat bir maç olur.
O sezondan bahsedince aklıma geldi, o rezil sezon sebebiyle foruma üye olmuştum amacımda adnan polat'a sayıp sövmekti üye olup mesajlarımı yazmamla myc almam bir olmuştu hey gidi hey.2010-11 sezonundaki takım daha kötüydü tabiki. Egzajere etmek diye bir şey var, o mesajda yapılan da bu. Ne yapacaz her mesajı parantezler eşliğinde açıklayarak mı yazacağız sevgili DTM ?