- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Hoca'yı takım iyi oynarken kutladığım gibi kötü oynarken de eleştirim.Tamam kardeşim tüm kötülükler hocaya yazsın, iyi şeyler başkalarına yazsın.. içiniz rahat edecekse böyle olsun..
Yeter ki şampiyo olalım
Bjk ezer tsyide bizde yenileceğimiz için tepe daha çok karışacakEvet şükür ilk 3 e soktuk kafamızı.
Fakat trabzon ciddi sıkıntı. İyi havada gidiyorlar üstelik bir maçları eksik. Haftaya bjknin kazanması gerekli.
Ezdiler bizim oyuncuları her pozisyonda.Chabeak, Hafez ve Bifouma lig icin harika oyuncular. Hayran kaldim.
Doğru ama fatih hoca 2yildir geç yapıyor 80den önce değiştirmiyor60’tan sonra takimin yorulacagi belliydi cunku hafta ici tempolu bi mac oynadik
Oyuncu degisiklikleri gec yapildi
Önemli olan galip gelmekti ve basardik
Yeni yeni üyeler türemiş mesajları hep Fatih Terim
Antu'dan kopup geliyolar
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam senin istedigin is derbide yenilelim nede ilk 3 girelimRakipler yenilmiş, fikstürün en rahat maçı oynanan futbola bak. Son yarım saat öldük öldük dirildik. Mazallah bu futbol devam ederse ne derbide puan çıkartırız ne de ilk 3'e gireriz.
Oynanan futbol seni memnun etmişe benziyor, ne dersin derbiyi kazanır mıyız?Tam senin istedigin is derbide yenilelim nede ilk 3 girelim
Algı operasyonubuna el diyenler var
Ekli dosyayı görüntüle 71940
Bütün dünya Feghoulinin rezil futbolunu gördü bir hocamız görmedi. Gol geliyorum diye bas bas bağırdı yine de gitti forveti değiştirdi Feghouli ve Seri gibi bitikleri çıkarmadı. Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum stresten kilitlendim son 20 dakika böyle kepazelik olamaz.Ya hocam seri feghouli berbat rakip takım oyuncusu gibi, saçlarımı yoksun ya son dakikalar konya maçı gibi bir adam değiştir ya bir taktik değiştir ya