Tamam kardeşim tüm kötülükler hocaya yazsın, iyi şeyler başkalarına yazsın.. içiniz rahat edecekse böyle olsun..
Yeter ki şampiyo olalım
Fatih Hoca'yı takım iyi oynarken kutladığım gibi kötü oynarken de eleştirim.

Futbolun patronu olarak sorumlu tabii ki Fatih Terim.

Eğer sence takımın az koşması, son dönemde zorlanması, oyundan düşmesi ve taktik disiplinden kopması hocanın suçu değilse, Galatasaray'da kazandığı kupalar da onun hakkı değil.

Terim'ci ve anti-Terim'ciler gibi pazardan seçer gibi günahlarını ve sevaplarini seçmek yanlış. Komple resme bakmak lazım.

Nasıl UEFA'yi alan efsane hoca diyorsam, o süreçten sonra çoğunlukla yetersiz futbol oynamamız ve özellikle Avrupa'da genellikle ezilmemizi eleştirim.

Fatih Hoca başlığında bir yazı yazdım. İstediği kadar kalsın ama fitness hocası ve yardımcı hoca alsın dedim. O yazıyı okuyup daha net bilgi edinebilirsin Hoca ile ilgili dusuncelerime dair. Hala aynı şeyi düşünüyorsan da düşüncelerine saygı duyarım.

60’tan sonra takimin yorulacagi belliydi cunku hafta ici tempolu bi mac oynadik

Oyuncu degisiklikleri gec yapildi

Önemli olan galip gelmekti ve basardik
Doğru ama fatih hoca 2yildir geç yapıyor 80den önce değiştirmiyor
Ama.bu sene bu değişiklikler yüzünden net 6 7 puanımızı bizzat hoca yedi

Neye gore kotu oynadik deniyor anlamiyorum 3 tane net gol kacirdik Adamlara dogru durust pozisyon vermedik Abi vallah cok fenerli var burada yediremiyorlar 6 da 6 yapmamiz tekrar gereden gelicez diye tirsiyorlar geliyorum buraya insanlarin mutlu olmasi gerekiyorken cogu agliyor.Ulan Suan begenmediniz takim ilk yarida 10 kisi Ankara gucune 2 -0dan mac verdi simdi gumbur gumbur oynuyoruz sampiyonluk icin elimizden geleni yapiyoruz Fatih Terim dusmanlarininda fblilerden bi farki yoktur 4 gozle bekliyoroar yenilelimde saydiralim diye

Sakatlik olmasa degisiklik yapacagin yok. Sikinti olursa herkesle her yerde oynar misiz. Gorduk her yerde herkesle oynamayi adamlar yuruye yuruye 5 tane atip evine gonderdiler.

Yeni yeni üyeler türemiş mesajları hep Fatih Terim :D

Antu'dan kopup geliyolar

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogma buyume galatasarayliyim ama siz malesef koru korune hocanizi desteklemeye devam edin. Size gore hocaya laf eden herkes antudan geliyor. Birakin bu ucuz numalari.

Ne bir organizasyon ne bir düzen var
Kanatta topu alan kafasını kaldırmadan rastgele orta açıyor.
Bir kaç oyuncu dışında ne yaptığını bilen yok.

Neyse önümüzdeki haftayı zaten boş geçiyoruz sonra ki hafta ne yapacağız ona bakmak lazım.

Ağlamayı kesin, Fatih Terim sezon sonu yine acılar içinde bırakacak sizi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Aspor da oyunumuzu öyle anlatıyorlar ki sanki felaket kötü oynamışık.

Evet çok iyi değildik ama okadar anlattıkları kadar da kötü oynamadık.

Çok fazla pozisyon verdik ve çok fazla pozisyon kaçırdık.

Terim: "Arka adalesi gibi bir sıkıntı var Lemina'da. Bu tabii ki iyi bir haber değil."

Beklerin kalitesi rezalette sürekli Feghouli'nin arkasında oynayan adamın göze batması tesadüf değil.

Ya hocam seri feghouli berbat rakip takım oyuncusu gibi, saçlarımı yoksun ya son dakikalar konya maçı gibi bir adam değiştir ya bir taktik değiştir ya
Bütün dünya Feghoulinin rezil futbolunu gördü bir hocamız görmedi. Gol geliyorum diye bas bas bağırdı yine de gitti forveti değiştirdi Feghouli ve Seri gibi bitikleri çıkarmadı. Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum stresten kilitlendim son 20 dakika böyle kepazelik olamaz.

Geri
Üst Alt