Fenerbahçe’yi deplasmanda son yendiğimiz maçların şöyle özetine bir baktım da, rahmetli İnönü’yü görünce duygulandım..........

Futbolcularımız artık adam akıllı bir derbi galibiyeti göstersin bize. Çuvalla para alıyorlar karşılığı bu mu?

Renktaşlar sanki 20 yıldır evlerinde her maç eziliyormuşuz gibi algılamayın.Arkadaşlar Fenerbahçe de bizi yıllardır yenemiyor evinde bir kere de algılardan kurtulalım hakikatlere bakalım ;) Biz Fenere 6-0 Kadıköyde yenildik ama tarihimizde feneri kendi evinde yani deplasmanda 7-0 yenmişliğimiz var. 6-0'ın üstüne kupada finalde 5-1 yenmişliğimiz var.

Adamların sahasında bayrak dikip Türkiye Kupasını aldık bir daha mümkün değil zira tarafsız sahada oynanıyor. Yine adamların sahasında şampiyon olduk bir daha mümkün değil zira playoff nedeniyle oldu ;)

Yani aslında her alanda olduğu gibi bu alanda da üstünüz ama Arif ile Marcio'nun Rüştü ile Saraçoğlu'nda kedinin fareyle oynaması gibi oynadığını hatırlayamayan yeni nesil galatasaraylıların kompleksi ve fenerli algısı yüzünden bu seri bu kadar devam etti.

Bazen bana diyorlar sen 7-0'ı gördün mü diye ulan sen de 6-0'ı hatırlamıyorsun yaşın yetmiyor sibop :) Adamlar daha 3-5 sene öncesine kadar Türkiye Kupası alamıyorlardı. Bu kadar çok gerilmeyin rahat olun... Bu maçı yıllardır olduğu gibi yine Kadıköyde kaybetmeyeceğimiz gibi Allahın İzniyle de alacağız ;) Hürmetler...
üstad senin de yaşın yetmiyo galiba
marcio fbye karşı 2 maça çıkmış birini yenmişiz birini yenilmişiz
marcionun oynayıp da yendiği maçta da arif oynamamış

1582383887114.webp

Galatasaray’ı tutmaya başladığımdan beri kadıköyde kazanamıyoruz , Sami Yen’de johnsonun gol attığı maçta fenerliydim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt