Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.039
- 101.267
- 5.238
Kuşlar bastı konuyu amirim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle hatırlıyorum 20 sene önce canlı izledim hatırladığım arif ceza sahası içinde asist yapmıştı 11 numara. Hatırladığım o Marcio da gol atmıştı. Rüştü maç içinde çok kez 2-3 galatasaraylı arasında kalmıştı.Son kazandığımız maçta Arif oynamadı
Ilk defa olacak birsey ama harbiden safe moneyOnu kastetmedim yani nasıl bize karşı basıyorsun dedim
Onlar bize attığı gollerle övünür biz aldığımız kupalarla.Gomis takımı şampiyon yaptı gitti.
bi daha olmasın banlarımsana kuş dediğim için özur dilerim.
üstad senin de yaşın yetmiyo galibaRenktaşlar sanki 20 yıldır evlerinde her maç eziliyormuşuz gibi algılamayın.Arkadaşlar Fenerbahçe de bizi yıllardır yenemiyor evinde bir kere de algılardan kurtulalım hakikatlere bakalımBiz Fenere 6-0 Kadıköyde yenildik ama tarihimizde feneri kendi evinde yani deplasmanda 7-0 yenmişliğimiz var. 6-0'ın üstüne kupada finalde 5-1 yenmişliğimiz var.
Adamların sahasında bayrak dikip Türkiye Kupasını aldık bir daha mümkün değil zira tarafsız sahada oynanıyor. Yine adamların sahasında şampiyon olduk bir daha mümkün değil zira playoff nedeniyle oldu
Yani aslında her alanda olduğu gibi bu alanda da üstünüz ama Arif ile Marcio'nun Rüştü ile Saraçoğlu'nda kedinin fareyle oynaması gibi oynadığını hatırlayamayan yeni nesil galatasaraylıların kompleksi ve fenerli algısı yüzünden bu seri bu kadar devam etti.
Bazen bana diyorlar sen 7-0'ı gördün mü diye ulan sen de 6-0'ı hatırlamıyorsun yaşın yetmiyor sibopAdamlar daha 3-5 sene öncesine kadar Türkiye Kupası alamıyorlardı. Bu kadar çok gerilmeyin rahat olun... Bu maçı yıllardır olduğu gibi yine Kadıköyde kaybetmeyeceğimiz gibi Allahın İzniyle de alacağız
Hürmetler...
Olur da 20 yıllık seriyi bitirip kazanırsak 1 hafta Ali Koç profil resmi yapacağım.
11 numara marcio imiş kamburu demek aklımda öyle kalmış olabilir de yok canlı izledimüstad senin de yaşın yetmiyo galiba
marcio fbye karşı 2 maça çıkmış birini yenmişiz birini yenilmişiz
marcionun oynayıp da yendiği maçta da arif oynamamış
Ekli dosyayı görüntüle 72256
Olur da 20 yıllık seriyi bitirip kazanırsak 1 hafta Ali Koç profil resmi yapacağım.
2 ay da yaparım sorun değil yeter ki şu nalet seri bitsin.Forumdaki avatar totemleri genelde 1 ay oluyor.
Atalay yıldırım bu babacan hıyarı değil.Ben istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. Bu arada u19 3:1 yenmiş kanaryalar ı 2 gol Atalay 1gol yunus
2 ay da yaparım sorun değil yeter ki şu nalet seri bitsin.
Arif hep 6 giyiyodu ben 11 hatirlamiyorum hic arifi11 numara marcio imiş kamburu demek aklımda öyle kalmış olabilir de yok canlı izledim
bak sen de yanlış hatırlıyormuşsun11 numara marcio imiş kamburu demek aklımda öyle kalmış olabilir de yok canlı izledim