Şimdiden pazar günü sivasdaki hava durumunu takip ediyorum. Yagış gözukmüyor, ve öyle aşırı soguk da yok.

Sivas maçı çok zor. Tabi analiz harici atarız tutarız fark yaparız gibi anlamsız yorumlara gerek yok ama bunları yazacak birileri de olacak tabi. Sivas kontra oyunu en iyi oynayan takım. Arkada boş alan yakaladıklarında çok iyi hücum varyasyonları var hemen 3-4 kişi oluyorlar ceza sahasında. şu anki fb ile karşılaştırılamaz. çok büyük bir kısım şunu anlamakta zorluk çekiyor. ankaragücüne 10 kişi zorlandılar. iyi de sivasın ankaragücüne karşı stratejisi ile takımımıza karşı stratejisi aynı mı olacak? her maç sanki birbirinin aynıymış gibi çıkarsamalar. sivasspor kendisine saldıran takımlara karşı başarılı olabilen bir takım. büyük takımlara karşı iyi sonuçlar alması normal bazı oyuncuları eksikti onlar da dönüyor. Bu maç bu sezon özelinde en zor 3-4 deplasmandan biri bana göre. Kazanabilirmiyiz kazanabiliriz neden olmasın ama yakaladığını atacaksın aynı konyadaki gibi.

düşünülenin aksine rahat bir galibiyet alacağımızı tahmin ediyorum. yenemiyorsan yenilme kuralına göre 1 puan da iyidir.

Bizde Muslera var unutmayin !

Bu Mac‘da önemli olan Falcao ve Onykeurunun verimi.

Lemia‘da dönerde , of of !

savunmaya öncelik vererek de oynayabileceğimizi ve skoru yakalayabileceğimiz bir oyun planına da evrilebiliriz bu maçta. Ligin en az gol yiyen takımıyız sonuçta. Derplasmanda oynuyor olmak da avantaja dönüşebilir bu durumda. Sağlam bir defans kurgusu ile başlayıp posizyon vermeden oyunu uyutarak, yakalayacağımız hızlı çıkışlardan birinde bir gol yazıp maçın geri kalanını istediğimiz gibi sürdürebiliriz.

takıma da teknik heyete de güveniyorum bu maçta. Sahamızdaki Beşiktaş ve Trabzon maçları daha zor sanki.

Sivas evinde cok az Gol yiyor, ilk dakkikalarda Gol bulup saplamak gerekir!

Bu tür deplasmanlarda en önemlisi kaybetmemek Maçı kontrollü ve heyecan yapmadan götürebilirsek kazanırız Emre'nin direk ilk 11 oynamayacağını düşünüyorum.

lemina oynarsa;

muslera

mariano donk marcao saracchi

lemina

seri ömer

feghouli falcao onyekuru
--------------------------------------------------------------
lemina oynamazsa ;

muslera

mariano donk marcao saracchi

seri

belhanda ömer

feghouli falcao onyekuru

bence akbaba yedek bekler.

suvas önde basan takım degil geride bekliyorlar takım olarak rakip top kaybı yapınca genelde uzun toplarla kantlardan saldırıyorlar

yani hurra saldırmamak lazım dikkatli olmalı hoca

Direk rakiplerimizden hicbirine iceride disarida kaybetme luksumuz yok. Minimum beraberlik sart. Basaksehir deplasmanini daha kolay gordugumden burdan alinacak bir puanda iyidir. Galip gelirsek, zaten tinercileride yendigimizde Galatasaray korkusundan tum rakipler psikolojik olarak havlu atar.

Beşiktaş ve Sivasspor maçlarından 6 puan çıkarırsak o gazla şampiyon oluruz bence. 10/10 büyük psikolojik üstünlük.

Yazmayın böyle ya olur da puan kaybedersek insan hayal kırıklığına uğruyor.
Gören de sanacak evinde kayseri ile maça çıkıyorsun. Rakibin sahasında yenilmemiş hiç.

Herseyin bir Ilk i vardir :)

Bizde malum kac senedir “ orda “ yenemiyorduk, oldu, demek o sene bu sene ;)

Sivas a karsida ayni güzel oyunu bekliyorum, Sampiyon olmak istiyorsan alacaksin !

Geri
Üst Alt