Bizimkiler yine kuzu gibi çıkar başka takıma olsaydı o pozisyon hakemin kariyerini bitirirlerdi

İyi oynadık, yine duran top, yan top 2 tane aptalca gol yedik. Penaltı bence değildi çünkü topa bakan Seri'nin orada rakibine kasıtlı vurması mümkün değildir. Şu pozisyonla Abdülkadir şoparının pozisyonunu bir tutmak hamsilik bir iş. Yine de kazanabilirdik ama Belhanda dururken şu zeminde Akbaba'nın oyuna girmesi hata oldu. Son anlarda maç çok kaosa döndü, o ara kaybedebilirdik de, o yüzden şu berbat zeminde, iyi rakibe karşı 1 puan kötü değildir. Haftaya Beşiktaş'ı yenmek elzem oldu.

Sivas'ın amacı şampiyon olmak değil bizi şampiyon yapmamak bugün oynadıkları futboldan ben bunu anladım. Rakibin gardı düşmüşken herşey bizim lehimizeyken saçma sapan bir penaltı ve ondan sonra kaçan 2 puan. Onyekuru böyle oynayacaksa hiç bonservisi falan alınmasın. Geçen yılki Onyekuru ile alakası yok özgüveni o kadar düşükki karşı karşıya pozisyonda çalımlamaya çalıştı. Gerçekten iyi oynuyorduk çok yazık oldu. Bu saatten sonra kalan maçların hepsini kazanmamız gerek kredi kalmadı Başak puan falan kaybetmez.

Onyekuru olmasa bu takim pozisyona giremeyecek.

Bahsettigin pozisyonda topa ancak dokunabildi. Baska da kimse o topa dokunamazdi.

3. Bölgedeki son paslari adam gibi yapsak farka giderdik, Seri o ayagi neden uzatirsin be kardesim, pozisyon yokken penaltiyla adamlari oyuna sokup bizi oyundan düşürdün,neyse bana göre en zor deplasmandi, tekrar bir seri yaparsak Şampiyonuz..

Penaltı doğru karardı bence de.
En iyi ihtimalle ceza sahası çizginin üzerinde olmuş serinin hareketi ama oda penaltı için yeterli.

Mariano kotuydu. Emre kilica asiri uyuz oldum

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

ESmobnWXkAE73VL

Bu penaltı tekrar gerektirmez mi?

Bu oyun ve istekle içeride Ts ve bjk yi deviririz. Hiç üzülmedim maça.

Bu Rıza gibi korkak, şerefsizler yüzünden Türk futbolu bu halde işte. 11 kişi kapanmışlar. Korkak Rıza.

Bir ekmek bi süt pankartı açanın ellerinden öperim.

maç için insanlığımızdan çıkmayalım

yerli hocaları benim kadar eleştiren yoktur ama babasının emeğiyle dalga geçen pankartı açan en hafif tabirle şerefsizdir

Bu maçın berabere bitmesi bizim son hareketlerde bugün beceriksiz olmamızdan ötürüydü. Yoksa Sivas 10-15 dakika hariç hiç bir şey yapmadı. Bizim takım 60’dan sonra klasik orta sahada düştü. 75-80’den sonra cılkını çıkartıp ataklarda pozisyonlarını kaybetmeye, geri dönmemeye başladılar. Maçın sonuna doğru Fatih Hoca orta alanı tamamen boşalttı. 3’ü yiyecek pozisyonlar vermeye başladık. Bu maçın geneline bakarsak Galatasaray kazanmalıydı. Beraberlik kötü değil.

gecen sezon 69 puanla sampiyon olmustuk. sezonun ikinci yarisi yaptigim puan tahminine sivasa 1 puan vermistim. fenerde ise 0 aliriz demistim.

trabzon ve basak maclarini alalim bjk ile berabere kalsakta sampiyonuz

Lan niye karalar bağladınız gayet iyi sonuc sivas deplasmanına gore, oyun da mukemmel. Haftaya Besiktas macından 3 puan cıkarırsak sampiyonuz
Aynen renktaş. Sanki lig sonuncusu ile oynuyoruz. Adamlar evinde hiç yenilmemiş bu sene zaten ilk defa 2 gol yemişler kendi evlerinde bazen doyumsuz oluyoruz taraftar olarak.

Fransizcam yettigi kadar Seri bu ne zemin mk dedi

Seri hakem neden gidip ekrana baktı Penaltı kararını Var veriyor hakem değil diyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt