- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Atilla Karaoğlan
Bu keko kim nerden bulmuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atilla Karaoğlan
Ben Falcao'nın o hava top olayına çok üzüldüm. Değse Gol.Gol atmak için en az 3 pozisyona girmesi gerektiğini biliyoruz zaten. Feghouli bugün maçı bitirmeliydi.
Topu aldı, ilerledi ve sağ / sola Xelcuk varı inanılmaz Paslar attı.Beyler emre akbaba ne yapti ben kacirdim?
bütün duamiz Falcao resmen. Atiyor attiriyor ama yinede digerleri atamadigindan dolayi puan gidiyor.. olacak is degilPenaltı olmasa bile.gol.yiyebilirdik çünkü atamiyoruz 10 pozisyona girip anca 1i giriyor
Atilla KaraoğlanVar hakemi kimdi, bulamadım bir türlü?
Kaybetmiyorlar reis işte sıkıntı orda, 120 dakkalık Lisbon maçından sonra gittiler Rize'yi deplasmanda yendiler. Göztepe'ye kesin takılacaklar diyordum 3-0 kazandılar. Geçen seneki gibi değiller haftaya Trabzon'u yenerlerse rahat şampiyon olacaklar.bu sezonun en zor deplasman maçından beraberlik almış takım moral bozmaya gerek yok. haftaya bjk'yi yeneriz. b.şehir de illa puan kaybedecek uefa dönüşü.
Atilla KaraoğlanVar hakemi kimdi, bulamadım bir türlü?
Herşey Feghouli nın performansına bağlı. Herifin ortası yok...ya 8/9 'lık Performans yahut 5-6Iki tane beyinsiz kanat olmaz. Onyekuru hizli pirpir ama teknik ve oyun bilgisi hak getire.
Kaybetmiyorlar reis işte sıkıntı orda, 120 dakkalık Lisbon maçından sonra gittiler Rize'yi deplasmanda yendiler. Göztepe'ye kesin takılacaklar diyordum 3-0 kazandılar. Geçen seneki gibi değiller haftaya Trabzon'u yenerlerse rahat şampiyon olacaklar.