ESmlUKiXYAANcgt

Biz algı yaratmayalım, ilk önce kendimizi konuşalım en son hakemi eleştirelim diyoruz ama olmuyor ne yazık ki. Aslanlar gibi mücadele veren Galatasaray'ın 2 puanını Mete Kalkavan aldı.

bu sezonun en zor deplasman maçından beraberlik almış takım moral bozmaya gerek yok. haftaya bjk'yi yeneriz. b.şehir de illa puan kaybedecek uefa dönüşü.

Yazık valla. Bence gayet de iyi oynadık. Sivas ise beklediğim gibi sıçtı resmen. Sampiyonluk isteyen takım bu kadar tırsak oynamaz. Dertleri bizim yolumuza tas koymaktı. Ama o uydurulan penaltı buyuk serefsizlikti. Boyle bir penaltı avrupa liglerinde gormedim ben.

bu sezonun en zor deplasman maçından beraberlik almış takım moral bozmaya gerek yok. haftaya bjk'yi yeneriz. b.şehir de illa puan kaybedecek uefa dönüşü.
Kaybetmiyorlar reis işte sıkıntı orda, 120 dakkalık Lisbon maçından sonra gittiler Rize'yi deplasmanda yendiler. Göztepe'ye kesin takılacaklar diyordum 3-0 kazandılar. Geçen seneki gibi değiller haftaya Trabzon'u yenerlerse rahat şampiyon olacaklar.

Hoca saracci kırmızı yemeliydi dedi

Yani fırçayı yiyecek saracci

ortasahamız güvenc kurtarın linç edildiği söylemdeki gibi idi, sivasın ortaalanı daha güçlüydü. belhanda olsaydı orada bi direnç gösterirdik, lemina ne oynadı belli değil, seri de özüne dönmüş gibiydi ömer budur zaten fazlası ekstra diye adlandırılıyo

Hoca yönetime lafı soktu penaltiyla ilgili ben konusmasam bizden kimse konusmayackti dedi

Sahada belli bir plan görmek istiyorduk 1 aydır görüyoruz daha erken olsa zaten çoktan koparmıştık ligi. Kağıt üstü dört zor deplasman var minimum 2g 2b normalde işi bitirecekti ama Başakşehir'in bu haftası ekstra oldu bence.

Kaybetmiyorlar reis işte sıkıntı orda, 120 dakkalık Lisbon maçından sonra gittiler Rize'yi deplasmanda yendiler. Göztepe'ye kesin takılacaklar diyordum 3-0 kazandılar. Geçen seneki gibi değiller haftaya Trabzon'u yenerlerse rahat şampiyon olacaklar.

trabzon'u yenerse başakşehir ipi göğüsler.

okan'da apo hunter loserlığı yok. adam bizdeyken bu haftaları defalarca kez oynadı, büyük başarıların öncesindeki stresi çok kez tattı.

bizim için en iyi skor trabzon'un başakşehir'i yenmesi olur ama başakşehir ağır basan taraf bence.

Geri
Üst Alt