Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 6.710
- 2.662
- 1.048
Diagne yerine Adem oynasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende ilk attığın resimde ki kadronun oynayacağını düşünüyorum.ama 4-2-3-1 dizilişinde değilde 4-3-3 oynayacağız bence.feghouli yakın oynayacak orta sahaya.birde sağ bekte şener olabilir hocanın linnesi sildiği haberleri vardı.
Valla ben de boyle dusunuyorum.Deplasmanda iyi oldugumuz son donemde Hamza solda Sneijder forvette Umud Burak oynatiyordu.
Ama Cagne ile olmaz.O yuzden kuramadim kadroyu
Su olabilir:
Feg Nzonzi Donk Belhanda
Adem Babel
Ama bunda da Babel'le Adem sola Belhanda da saga Mariano ile Feg'in yanina kayar bir muddet sonra.Yine eski oyuna doneriz ister istemez.
Cikmazdayiz.
funny guyMarcao ve Seri'den hiçbir şey olmayacağını düşünüyorum bu saatten sonra. Seri'nin kırmızı görmesi çok iyi oldu. Biraz kafa dinleriz. Nasıl bir oyuncu benim gibi birisine Belhanda'yı özlettirebilir yahu? Seri özletti işte. Ki eğer takip ettiysen forumdaki en net Belhanda haterlarından birisiyim.
Tabii umarım ben haksız çıkarım ve Marcao sezonun ilerleyen bölümünde bizi yakmaz. Ki Nzonzi'nin Süper Lig'de Marcao'nun bütün defolarını kapatacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nde Marcao'yu Nzonzi bile kurtaramaz bana göre.
Seri ise Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile yazılmasa iyidir. Çöp kere çöp. Önce Ndiaye tarzında ama Ndiaye'den 4-5 gömlek üstün bir oyuncu dendi. Heyecanlandık. Sonra bir baktık ki Ndiaye ile uzaktan yakından alakası yok. Sonra pasör, orta sahanın beyni dendi. İki metre ötesindeki adama pas atmaktan aciz. Yarım gram orta saha beynini de aldı götürdü. Hele o kırmızı kart gördüğü pozisyon bende bütün kredisini tüketti. Resmen bile, isteye sabote etti maçı o hareketle. Kırmızı kartın alası o pozisyon. Direkt bileğe taban dalmış. VAR'ın olduğu bir ortamda kaçmaz artık bu gibi pozisyonlar. Adam maçın sonuna kadar kalsa yenilmezdik ben sana söyleyeyim. Tıpkı geçen hafta Marcao atılmasaydı yenilmeyeceğimiz gibi.