⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Biz önce takım olmayı becerelim belli bir oyun planımız olsun kimin ne yapacağı belli olsun da öyle deplasman maçlarına çıkalım, yoksa bu halde deplasman maçlarına çıkmaya gerek yok

Konya maçında 45 ve 60. dakikalar arasında oynadığımız oyunu sadece 30-40 dakika oynayabilsek bu ligde çoğu maçı kazanmaya yetecek, aşırı aşırı kapanan Konya savunmasını açmaya yetti mesela ama o 15 dakika oynadığımız oyun ne kadar doğruysa geri kalan 75 dakika oynadığımız oyun da o kadar kötüydü

Muslera
Linnes---Luyindama--Marcao---Nagatomo

----Nzonzi----Donk------
Emre-----Feghouli----Babel
----Malesef Diagne------

Valla Belhanda ve Seri yokluğunda Nzonzi-Donk oynasın abi Nzonzi önede gidiyor pas alışverişinede giriyor o kanser 8 çekilmez artık yeter

4-3-3

Muslera
Defans hattı.
Nzozi - Donk - Belhanda
Fegh - Diagne - Babel

Bence bu maci kazanacagiz cunku Fatih hocam oyunculari fena haslamis gibi duruyor.

Bu takim 4-4-2yi denemek zorunda. Ozellikle Falcao geldiginde su kadro is yapar.

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Nagotomo
Feghouli-Seri-Nzonzi-Belhanda
Falcao-Babel

Seri-Nzonzi 4-4-2 nin ortasinda ideal ikili olur.

Hatirlatirim 2011-2012 sezonu 4-2-3-1 ile sezona rezalet baslayip 4-4-2 ye gectikten sonra ligin icinden gecmistik.

Sezon öncesi banko gördüğüm 2 deplasman (diğeri Konya) dan biri için şimdi acaba alır mıyız diye kafa yoruyoruz.

sent via GSC

Kayseri'yi ne hikmetse zorlanmadan geçiyoruz. Tabii bu sene Kayseri'nin durumu ne onuda bilmiyorum.

Valla ben de boyle dusunuyorum.Deplasmanda iyi oldugumuz son donemde Hamza solda Sneijder forvette Umud Burak oynatiyordu.

Ama Cagne ile olmaz.O yuzden kuramadim kadroyu

Su olabilir:

Feg Nzonzi Donk Belhanda
Adem Babel

Ama bunda da Babel'le Adem sola Belhanda da saga Mariano ile Feg'in yanina kayar bir muddet sonra.Yine eski oyuna doneriz ister istemez.

Cikmazdayiz.
Marcao ve Seri'den hiçbir şey olmayacağını düşünüyorum bu saatten sonra. Seri'nin kırmızı görmesi çok iyi oldu. Biraz kafa dinleriz. Nasıl bir oyuncu benim gibi birisine Belhanda'yı özlettirebilir yahu? Seri özletti işte. Ki eğer takip ettiysen forumdaki en net Belhanda haterlarından birisiyim.

Tabii umarım ben haksız çıkarım ve Marcao sezonun ilerleyen bölümünde bizi yakmaz. Ki Nzonzi'nin Süper Lig'de Marcao'nun bütün defolarını kapatacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama Şampiyonlar Ligi'nde Marcao'yu Nzonzi bile kurtaramaz bana göre.

Seri ise Şampiyonlar Ligi kadrosuna bile yazılmasa iyidir. Çöp kere çöp. Önce Ndiaye tarzında ama Ndiaye'den 4-5 gömlek üstün bir oyuncu dendi. Heyecanlandık. Sonra bir baktık ki Ndiaye ile uzaktan yakından alakası yok. Sonra pasör, orta sahanın beyni dendi. İki metre ötesindeki adama pas atmaktan aciz. Yarım gram orta saha beynini de aldı götürdü. Hele o kırmızı kart gördüğü pozisyon bende bütün kredisini tüketti. Resmen bile, isteye sabote etti maçı o hareketle. Kırmızı kartın alası o pozisyon. Direkt bileğe taban dalmış. VAR'ın olduğu bir ortamda kaçmaz artık bu gibi pozisyonlar. Adam maçın sonuna kadar kalsa yenilmezdik ben sana söyleyeyim. Tıpkı geçen hafta Marcao atılmasaydı yenilmeyeceğimiz gibi.
funny guy

Geri
Üst Alt