⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Bugunku kırmızı kart serefi Luyindama’ya ait gibi

Ulan kirmizi kart yemeyelim artik. Bu maci kazanmak şart son 1 aydir hersey kotu gidiyor.

Ben en iyi ihtimal beraberlik diyorum. Top Diagnenin sırtına çarpar , kaleci topu elinden kaçırır veya emre yada feghouli filan 3-5 kişiyi gecer acayip işler yapar o zaman kazanırız. Yoksa umudum yok

Selçuğun oynama ihtimali aklıma geldikçe, sinir katsayım artıyor.

bu sefer yemin ettim selcuk ilk 11 de falan baslarsa kesinlikle izlemeyecem maci
Reis bende izlemiycem çok sinirlenmeye başladım bu adama, kendime yazık ediyorum fazla sinirlenerek.

Denizli maçında laylaylom bir penaltı kullandı maçında haftamızında içine etti, konya maçında sonradan oynuna girdi 1 gr katkısı yok oyuna, üstelik yenilen golde selçuğun olduğu tarafa ara pası atıyorlar o boşluktan sonra karambol oluyor işte.

Diagne+Ademle 4-4-2:

musl

mari - luyi - marc - naga

fegh - donk - nzon - babe

adem - diag

Maçı aldıktan sonra Şampiyonlar Ligi grubundan çıkarız diye gaza gelen gsc üyeleri görürüz.

Önemli bir maç. Kazanırsak yeniden havaya gireriz milli maç arasında takım daha iyi oturur. Bir de Falcao açıklanırsa iyice rüzgarı arkamıza alabiliriz.

4-4-2 diyorum baska birsey demiyorum. Bu takim bu temposuzluk ile 4-2-3-1 OY-NA-YA-MAZ.

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao Nagotomo
Feghouli-Nzonzi-Donk-Belhanda
Emre Mor-Babel

Doğum günümde inşallah kazanırız :) Ayrıca bu ntep denen elemanı keşke biz kiralasaydık onyekuru'nun boşluğunu doldurabilirdi.Akşam umarım içimizden geçmez.

Ulan daha 3.haftadan kazanmak zorunda oldugumuz bir maca cikiyoruz. Kazanamazsak olasi puan farki ligin basi olmasina ragmen haddinden fazla oluyor.

selcuk sakatlansın diye dua edecez öbür türlü hoca bu herifi futbolu bırakana kadar oynatacak.

Geri
Üst Alt