⚽ SL 19/20 H:3 | Kayserispor 2-3 Galatasaray | MS | 30 Ağustos

Atılan o dirsek için hakemi aldatıyor diyen arkadaşlar var. Nasıl insanlar ben anlamıyorum. Kendilerine o dirseği vursan 1 hafta yerden kalkmayacak adamlar ahkam kesiyor şaka gibi.

Yayıncı kuruluş o dirseği oldu bittiye getirdi yakın çekim göstermedi. Görterseydi kabak gibi çıkardı.. Tiyatro yazanlara şaşırıyorum. Göğüs kafesine tokat atsan bile adam ne hale gelir ki burada dirsek var.

bakalım 1 tane muhabir varmı sorabilecek hocam 3 mac 3 kırmızı disiplininize ne oldu diye ?
Disiplinle ne alakası var şu işlerin yahu. İlk kırmızı ilk maç oyunculara yapılan yüklemeden kaynaklı. 2.kırmızı bildiğin tüm maçlarda en az 3 tane olan pozisyona kırmızı verdi adam şu kayseri maçında bile aynısı var bizim oyuncuya faul bile çalmadı herif.
Son kırmızı da adam ben bunlardan birini atmam lazım diyerek verdiği kırmızı.

Disiplin konusunda belhandanın yediği sarıya sadece atıfta bulunulabilir o kadar. Olmayan faule trollük yaptı

Adem’in golu futbolda neden yedeklerde boyle 1-2 tane kasar topcu bulundurman gerektigini gosteriyo. Adebayor neden bizim yedek forvetimiz degil sorusunu Fatih Hoca’ya sormak lazim. Adam 3 senedir icimizden geciyo her mac

Söz sizde. Kararı siz verin.

Enpk.jpg

Enpl.jpg

Erol bedir sen önce oyuncuların pirim mi aldı birilernden onu açıkla..

Bu maçtaki hakem kararlarını tek tek pozisyon pozisyon çıkartıp bu yüzüne vurmalıyız.

Eğerki bunu yapmazsak medyadaki bizi haksız çıkarmaya çalışacaklar.

Gerelirse gstvye çıkıp canlı yayında bunu yapmalıyız.

Caykur maci geldi aklima Asist Feg Gol Diagne rakip 10 kisi Asist Feg Gol Adem rakip 8 kisi iste aradigimiz kaos .Ama 8 kisi takima bile pozisyona giremedik.Belhanda ikinci yari rakip 11 kisi iken daha iyi onuyordu adamlar azalinca asiri sacmaladi.

Geri
Üst Alt