- 3 Ağustos 2019
- 165
- 42
- 223
Gereksiz lakayt oynanan bi oyun emre takima girmeli mutlaka oyle veya boyle hizli oyuncumuz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao neden oynatılmadı bu maç hala aklım almıyor. Açıklaması nedir bunun arkadaş anlatın bize hocam. Falcao nasıl oynamaz nasıl nasıl
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya adamlar kötü mötü, bi şekilde kazanıyor. Bizde kötüyüz ama kazanamıyoruz. 1-0'a yatıyoruz. Biraz gerçekleri görelim, biz bu şekilde oynarsak şikeciler şampiyon olur.febeden bir bok olmaz ikidir aynı mesajı atıyorsun febe topmu oynuyor ligin en güçsüz takımını hakem ve emre ile göt zoruyla yendiler hala febe diyorsun
Cok beklemeden getirsinler. Su anki teknik kadrodan daha kotu futbol oynatma ihtimali yok.
Bence baya iyiydi takim gerekli degisikler yapilsaydiDinlendirdin mi hoca oyuncularini ? Ulan bu maci alamadin fener macinin ne anlami kaldi ???
Levent lesti salak salak degisiklikler yapti Adamlarin tek pozisyonu attiklari gol biz 5 veya 6 tane kacirdik.Deplasmanda 1 puan aldik .Boyle salak salak degisikler yapilmazsa bu takimi kolay kolay gol atamazlar Naganin cikmasi cok sacmaydi.Bundan sonra Kimse Nagaya laf atmasin Adam duvar gibi kimseyi gecirtmiyo onunde oynayan adam yardima gelmemsine ragmen .Omeri Solbekte gorunce aha puan kaybi dedim.Sonra Jimy Andone degisikliginde agzima geleni saydim sonra cok gecmedi golu yedik Ben bu degisiklikleri hocanin yaptigini sanmiyorum eger o bi yerden haber ucurtup yaptiysada yaziklar olsun Fatih Terim bu degil .Bukadar kör olmayın arkadaş. Termin bi halt oynattığı yok işte
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Onun oynadigi topu oynayacak 500 bine dunya futbolcu bulunur rezillik resmen
Ayrıca Levente de kızmayın arkadaş. Adam 3. Yedek antrenör. 1. in cezalı, 2. in cezalı t. Direktörün cezalı. eeeeeeee adamın çapı zaten belli. Ne kızıyonuz adama. Hadi t. Direktörü geçtim, Nerde 1. Nerde 2. Antrenör ?
Seri maçın en iyisi aynı zihniyet ilk yarı nagatomoya laf ediyordu defansif anlamda takımın en iyiside oydu.Erken falan değil. Bu Seri ve Lemina bizim takımın topçusu olamaz. Hiçbir faydaları yok. Belhanda-Ndiaye ikilisi bu ikiliye beş basar. Aynı şekilde Nzonzi-Fernando kıyaslanamaz bile. Fernando kat kat daha iyi Nzonziden. Sadece top keserek, 5 metreye isabetli pas atarak olmaz ön liberoluk. Çok ağır. Aşırı ağır.
Marcao-Luyindama-Nagatomo ( Ömer ) - Mariano ( Şener ) defansı resmen kabus. Aşırı kabus.
Babel bu maçta bazı şeyleri fazla abarttı sanki. Basit oynasa, biraz düşünerek vursa topa 2 gol atabilirdi. Brugge maçında da aynı pozisyon oldu. Abanmakla olmuyor işte. Biraz ayak içi, plase denemesi lazım.
Bu Lemina hazır değilse niye oynatılır anlamıyorum. Hem bu hazır da olsa oyun stili bu. Bir kere hırs yok. Ruh yok adamda. Donk bundan daha hırslı. Düşünün Donk'un hırsını işte. Ondan bile ruhsuz yani.
Öyle bir olay yok kimse karışamaz her türlü arayıp yönlendirir bileTFF ile savas halindeyken fatih hoca sms filan atmaz, atamaz.
Ya adamlar kötü mötü, bi şekilde kazanıyor. Bizde kötüyüz ama kazanamıyoruz. 1-0'a yatıyoruz. Biraz gerçekleri görelim, biz bu şekilde oynarsak şikeciler şampiyon olur.
Zaten edemediği için bu yaşta hayla daha 3. Yedek antrenör. Çapı belli.2 maç idare edemeyecekse bu adam niye var ?