Gereksiz lakayt oynanan bi oyun emre takima girmeli mutlaka oyle veya boyle hizli oyuncumuz yok

febeden bir bok olmaz ikidir aynı mesajı atıyorsun febe topmu oynuyor ligin en güçsüz takımını hakem ve emre ile göt zoruyla yendiler hala febe diyorsun
Ya adamlar kötü mötü, bi şekilde kazanıyor. Bizde kötüyüz ama kazanamıyoruz. 1-0'a yatıyoruz. Biraz gerçekleri görelim, biz bu şekilde oynarsak şikeciler şampiyon olur.

Yardımcı hocalar çok beceriksiz
Maçı kazanacağına Malatyalı oyuncular bile inanmadı adamlar top oynamadı
Sen Galatasaray gibi takımda hocasın ama korkuyorsun
Emre mor ile falcao kademeli olarak oyuna soksaydın skor böyle bitmezdi
Ömer bayram iyi oynuyor adamın mevkisini değiştirme kardeşim asist bile yapmış
Leminayı aldığın için illa oynatmak zorunda değilsin,kadro genişledi diyoruz ama formda olan oyuncuyu oynatmıyorsun

Dinlendirdin mi hoca oyuncularini ? Ulan bu maci alamadin fener macinin ne anlami kaldi ???
Bence baya iyiydi takim gerekli degisikler yapilsaydi
Bukadar kör olmayın arkadaş. Termin bi halt oynattığı yok işte

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Levent lesti salak salak degisiklikler yapti Adamlarin tek pozisyonu attiklari gol biz 5 veya 6 tane kacirdik.Deplasmanda 1 puan aldik .Boyle salak salak degisikler yapilmazsa bu takimi kolay kolay gol atamazlar Naganin cikmasi cok sacmaydi.Bundan sonra Kimse Nagaya laf atmasin Adam duvar gibi kimseyi gecirtmiyo onunde oynayan adam yardima gelmemsine ragmen .Omeri Solbekte gorunce aha puan kaybi dedim.Sonra Jimy Andone degisikliginde agzima geleni saydim sonra cok gecmedi golu yedik Ben bu degisiklikleri hocanin yaptigini sanmiyorum eger o bi yerden haber ucurtup yaptiysada yaziklar olsun Fatih Terim bu degil .

Takımda ruh yok. En büyük eksiklik bu. Herkes komutan ama savaşan yok. Bu değişmediği sürece de bu oyun devam edecek bence.

Temposuz ruhsuz futbol ve o 3 e 1 yakaladığımız pozisyondaki laubaliliğin açıklanabilir bir tarafı yok. Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi

Gelde şu moral ile ta Fransadan derbiye git. Bu maçın skoru böyle olacağını bilsem almazdim uçak biletlerini.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Erken falan değil. Bu Seri ve Lemina bizim takımın topçusu olamaz. Hiçbir faydaları yok. Belhanda-Ndiaye ikilisi bu ikiliye beş basar. Aynı şekilde Nzonzi-Fernando kıyaslanamaz bile. Fernando kat kat daha iyi Nzonziden. Sadece top keserek, 5 metreye isabetli pas atarak olmaz ön liberoluk. Çok ağır. Aşırı ağır.

Marcao-Luyindama-Nagatomo ( Ömer ) - Mariano ( Şener ) defansı resmen kabus. Aşırı kabus.

Babel bu maçta bazı şeyleri fazla abarttı sanki. Basit oynasa, biraz düşünerek vursa topa 2 gol atabilirdi. Brugge maçında da aynı pozisyon oldu. Abanmakla olmuyor işte. Biraz ayak içi, plase denemesi lazım.

Bu Lemina hazır değilse niye oynatılır anlamıyorum. Hem bu hazır da olsa oyun stili bu. Bir kere hırs yok. Ruh yok adamda. Donk bundan daha hırslı. Düşünün Donk'un hırsını işte. Ondan bile ruhsuz yani.
Seri maçın en iyisi aynı zihniyet ilk yarı nagatomoya laf ediyordu defansif anlamda takımın en iyiside oydu.

Hiç kizmadan düşünelim,hocamızı ite köpeğe karşı sonuna kadar koruyacaz kabul
Peki teknik ekibi takımdan nasıl koruyacaz ? 3 puan almamızı neden istemiyorlar bana mantıklı izah etsin birisi

Takım kurgusunun yanlış olduğunu yaz başından beri söyledim ama buna rağmen biraz sistem taktik olsa başında td olsa disiplin olsa bloktan tr liginde bu kadar kötü olmazdı bu takım.başında td olsa derken terimin cezasını kastetmiyorum, gerçekten td olsa.

Emre'yi cidden neden aldık biz hoca oynatmayacak belli oldu neden aldık ozaman ?

Ya adamlar kötü mötü, bi şekilde kazanıyor. Bizde kötüyüz ama kazanamıyoruz. 1-0'a yatıyoruz. Biraz gerçekleri görelim, biz bu şekilde oynarsak şikeciler şampiyon olur.

Adamlar bir kere istanbul disina ciktilar 3 yediler. Basaksehirle balamala berabere kaldilar. Ankaragucunu zor yendiker.

Geri
Üst Alt