⚽ SL 19/20 H:8 | Galatasaray 3-2 Sivasspor | MS | 18 Ekim

Takım Brugge deplasmanında toparlanır gibiydi de aynı ya tek pozitif taraf oynamak isteyen Şener, Andone gibi fazladan iki üç topçu var.

ligin son sırasındaki gençlerbirliğni yenecek gücümüz olsaydı şuan maç fazlasıyla liderdik :)

ne garip değil mi :)

Abartmıyorum dua edin Real 5lisin bizi hoca gerçekleri görmek için acı çekmemiz lazım

Yine üzücü bir maçtı. 10 kişi takımdan 2 gol yedik ve oyun olarak üstünlüğü verdik ne denebilir ki. İlk 20 dakika 2-0 geri düşsek sürpriz olmazdı ayrıca.

Takım Brugge deplasmanında toparlanır gibiydi de aynı ya tek pozitif taraf oynamak isteyen Şener, Andone gibi fazladan iki üç topçu var.
O maçta Belhanda yoktu.Malatya maçında da diğer lig maçlarına göre güzel oynadık.Onda da yoktu.Bu herifin kesilmesi lazım biraz top oynamamız için.

real madrid ve besiktas maclarindan beraberlik cikarmak lazim. Real madrid cok zor. Besiktas belki

Benim anlamadiim gol atmadigimiz zaman gol yemiyoruz gol attigimiz zaman 10 kisi takimdan 9 9 kisi takimdan 2ser gol yiyoruz takim cok oz guvensiz

O korur da palabıyık ne yapar eder çıkarırdı o sarıyı.andoneye verdiği sarıyi görmedin mi.tam bi tetikçi

Yaw o yavşağın teki zatende bizim sahada yapamaz o kadarda artık bi tarafı yemez.Bu mantıkla Andoneyide ömeride çıkarması gerekirdi sarı alanlardan.

real madrid ve besiktas maclarindan beraberlik cikarmak lazim. Real madrid cok zor. Besiktas belki
Hayır onur Real maçından sağlam skorla yenilmeli ve Avrupa'dan ivedilikle elenmeliyiz uefada olmamali bu sezon tek kulvar lazım
Bizim gücümüz tek kulvara bile zor yetecek canlı canlı goruyoruZ

Yaw o yavşağın teki zatende bizim sahada yapamaz o kadarda artık bi tarafı yemez.Bu mantıkla Andoneyide ömeride çıkarması gerekirdi sarı alanlardan.
Luyindama dalmayı seven bi adam.denize dalan balıklar gibi gelen geçene dalıyor ayak uzatıyor

Marcao iki golde de santimllerle ofsayt ı bozdu. Çok kontrolsüz dönüyor kademeye.

10 kişilik takıma karşı korktuk, hücumdan kaleciye pas attık. Ben Galatasaray'ın sahasında 10 kişi kalmış rakibe karşı 2 gol yiyip defans yaptığını hatırlamıyorum. Sanırım Fatih Terim de miladını doldurdu. Benim tanıdığım Fatih Terim'in takımı bu kadar aciz olamazdı.

Geri
Üst Alt