⚽ SL 19/20 H:9 | Beşiktaş 1-0 Galatasaray | MS | 27 Ekim

Şener - Mariano
Seri - Lemina - Belhanda
Feghouli - E.Mor

Bu tercihler maçı etkileyecek, Bence en doğru hali Şener - Lemina - Belhanda - Emre şeklinde.

kac senedir dogru dürüst galibyetimiz yok anca cevirip cevirip aydin yilmazin golünü ve hasan kabzeyi izliyoruz
Geçen sene o kadroyla yeniyoduk.Ozan'ın direği ve verilmeyen penaltı.Ozan-Maicon-Ahmet 3 lü savunma ve forvette Erenle çıktık.Necip'in oynayacağı bi maç ve Babel-Andone ikilisi etkili olur.Emre sonradan oyuna girecek ve muhtemel 11lerde Lemina var.Hakeme karşı zor da olsa kazanacaz diye bi umudum var..

Bjk 3-0 GS

Biz bjkden de kötüyüz. Hele hele deplasmanda leshlerin leshiyiz

Şu maç arena da olsaydı bile yenemezdik, 0-0 biterdi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

herkes lemina diyorda antrenman yaptımıki o

Deplasmanda Denizliyi ve Gençlerbirliğini yenemedik. Üstelik bu bir derbi ve yine deplasmandayız, galibiyet umudum maalesef çok az.

Canım sıkılıyor hemde çok fena. Şu maç oyuncuların ocaktaki kaderini çizecek tabi ikisi hariç onlar kim biliyoruz

3 puan için oynamamız gerekiyor. Lig sonlarına yaklaşsak beraberlik iyidir derdim. Cesur oynayıp, yenileceksek iyi futbol oynayarak yenilelim.

Belhanda yerine şut atabilen bir 10 numara, 1 onyekuru olsa banko çakarız derdim.

Ama babel denen traktör ve belhanda denen şut, pas özürlü olunca işimiz Allaha kaldı.
Yahu şu adam kampın yıldızıydı yahu şimdi basit işleri yapamıyor. Bence 2li forvete yakın oynatıp podolski gibi sadece şut çeksin diye kullanırsak en az 2 golü var herifin.

Tabi ki gerçekler: sol kanatta babel topu aldı ve kaybetti olacak

Nkoudou , Ruiz ve Gökhan olmazsa harika olur bizim açımızdan Burak çok farketmez keza Diaby falanda pek farketmez.

Yahu şu adam kampın yıldızıydı yahu şimdi basit işleri yapamıyor. Bence 2li forvete yakın oynatıp podolski gibi sadece şut çeksin diye kullanırsak en az 2 golü var herifin.

Tabi ki gerçekler: sol kanatta babel topu aldı ve kaybetti olacak
sagbekte kim olacagana bagli birazda. necip olacaksa babel bu macta biseyler yapabilir yok gg veya douglas varsa hatta reboso olursa babel yine bos islerle ugrasir.

3 puan için oynamamız gerekiyor. Lig sonlarına yaklaşsak beraberlik iyidir derdim. Cesur oynayıp, yenileceksek iyi futbol oynayarak yenilelim.
Ben de böyle düşünüyorum. Normal bir durumda olsak beraberlik iyidir derdim fakat hem Beşiktaş'ın eksiklikleri hem de bizim yeni bir başlangıca ihtiyacımız olduğu için hücum futbol yani galibiyete oynamak lazım. Buradan alacağımız 1 puan veya 0 puanın pek kıymeti yok.

Geri
Üst Alt