SL 20/21 H:15 | Beşiktaş 3-0 Sivasspor | MS | 28 Aralık

Rıza Çalımbay: "Ben pozisyonu görmedim. Hakemin hatası var mı yok mu ayrı bir şey. Oyunda kalmamız gerekiyordu bizim. Kırmızı kart görmememiz gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında çok iyi şeyler yapabilirdik. Esas yediğimiz gollere bakmamız lazım." (beIN Sports)

5e2aae0e7af5070e34ccf5fd.jpg

Rizanin soylediklerini gordunuz mu ahahaha.

Hakem hata yapmis olabilir bir suru boyle seyler yasaniyor demis.

Boyle karaktersizlik olur mu lan

Herseyi besiktas lehine cevirdin tesekkurederiz
Kimsenin lehine birşey çevirdiğim yok. Nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz. Pozisyon pozisyon
Evet bu kadar bariz yüzde yüz dışarıda olan pozisyonda devam kararı vermelerine var sistemi varken hiç şahit olmadım.

Hala genelleme yapıyorsun..Çünkü maçları izlemiyorsun.

şu hakemler konusunda fener ve bjk yi hala bizimle bir tutuyorsun.

futbolcular en az hakemler kadar sahtekardır.Hakemlerin işini inanılmaz zorlaştırıyorlar..
Ama arkadaş benim takımımın oyuncuları kendi haklarını bile koruyamayacak kadar hakemle işleri yokken bu şerefsiz sahtekar fenerin oyuncularıyla nasıl bir tutarım.
Eminmisin izlemdiğimden. Bence izlediğim hatta fazla izlediğim için senin gibi düşünmüyorum. Başka ligleride izliyorum o yüzden burada ki saçmalıklara dayanamıyorum. Maç izlemesem herhalde sana 5 hafta önceki maçın pozisyonu hatırlayıp sana izlemeni önermem. Neyse iyi akşamlar kafamı bunlarla yormaya gerek yok.

Rıza Çalımbay: "Ben pozisyonu görmedim. Hakemin hatası var mı yok mu ayrı bir şey. Oyunda kalmamız gerekiyordu bizim. Kırmızı kart görmememiz gerekiyordu. Maçın ikinci yarısında çok iyi şeyler yapabilirdik. Esas yediğimiz gollere bakmamız lazım." (beIN Sports)

Senin tipini seviyim ben. Karaktersizliktir bu

Bi takim kotu oynayarak mac kazanabilir,bireysel oyuncularıyla maci alabilir,sansa mac alabilir ama sonra patlar her takim gibi.bunlar ise inanilmaz bi hakem destegi aliyo bikac senedir ve ciddi sinirimi bozuyo bu durum.kayseri umarim puan alir kargalardan

Çoğu takım ve teknik direktör gibi garezi sadece bize bunun bizim maçta bugünkünün onda biri bile olmazken bir ay konuşmuştu beter olsun rıza da sivas da

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sergen ve bjksinin erol ve fenerden bi eksigi yok.Allah kargaların da belasini verecek

Dunyanin en iyi tdsi

Geri
Üst Alt