Şu İsmail'i ve şu an foruma akın eden kuş sürüsünü sevindirdiniz ya
Yazıklar olsun size

Yanlismi gördüm Maçkolikde 90+ 5 de 2 oyuncu değiştirmişiz, öyleyse Hocayı klinige yatirmak gerekiyor..

terim getirdiği vasat oyuncularıda alıp gitmeli şimdi haftaiçi bi tane konsantrasyon twiti atıp taraftarın gazını alır yine seneyide 6-7 bitiririz

Bu teknik ekip fatih terim dahil derhal kovulmali aga bu takimin hali ney??? Bu oyuncular isteksiz ruhsuz. Oyuncu degisikligi desen rezalet kimse anlamiyor.kadro kalitesiz zirt pirt diyerek gelmeyin olm bu takim ne oynuyor??? Kadro yildizlarla doluyken gecen senenin basindada gördük... yüz transfer sifir basari bol borc.Bravo.....

Sağlık olsun önümüze bakalim
Liderle puan farkı en fazla 4 olur
Sezon bitti filan çok erken daha
Rakiplere haybeye yapılan 3 puanlık ikramlar bize yapilmadi
Yapılmasında zaten
Biz sadece önümüze bakalim
Rakiplerde puan kaybedecekler, sabir

Bir kere takımda ciddiyet sıfır oğlu sıfır. Ya arkadaş koca Galatasaray takımı sezon başından beri bir tane duran toptan gol atmaz mı ya. Bütün yıl antrenmanda ne çalışıyorsunuz siz ben anlamadım gitti, bu ne aymazlık bu ne rahatlıktır kardeşim yeter hepiniz defolup gidin kahrettiniz bizleri

9 mac kazanmisiz, 7 mac kazanamamisiz. böyle büyük takim falan olmaz. bu anca kücügün bir büyügü olur.

Bu teknik ekip fatih terim dahil derhal kovulmali aga bu takimin hali ney??? Bu oyuncular isteksiz ruhsuz. Oyuncu degisikligi desen rezalet kimse anlamiyor.kadro kalitesiz zirt pirt diyerek gelmeyin olm bu takim ne oynuyor??? Kadro yildizlarla doluyken gecen senenin basindada gördük... yüz transfer sifir basari bol borc.Bravo.....
Kadro 'da Messi Ronaldo bile olsa bu teknik ekiple 2 ayda helva olurlar.

Saha kenarında ve maç sonunda ğlamaktan idman yapmaya vakit bulamıyorlar.

Defol git artık!!
Düş yakamizdan!!
Modern futbol'un,seninle 20 sene önc işi bitti KARTON İMPARATOR!!

Geri
Üst Alt