Ogulcan , emre akbaba , Ömer Bayram ve diagne olan bir kadrodan ne bekliyorsunuz. Ben hic sinirli degilim çünkü bekledigim birşey oldu 4-3 bitmesi yine iyi ben 4-1 filan bekliyordum.

Kravets > Diagne
Skubic > Linnes
Sehic > Okan
Milosevic > Omer Bayram
Daci > Ogulcan
Guilherme > Sarrachi
bu saydığınız isimleri kim aldı ? fatih terim aldı yönetimin zerre suçu yok yönetim diyede bişey yok bu klübün başkanı terimdir

Antalya salaklığına yansın 10 kişi kalmışız korkudan orta sahayı geçmediler.

Konyanın bekleri cirit attılar bizim alanda resmen. Helal olsun dicek bişi yok. Skubic kadar bekimiz yok yazıklar olsun

Maçı 2 kere beraberliğe getiriyorsun. Her zaman olduğu gibi sanki son 1-2 dk kalmış gibi önde yakalanıyorsun. Karagümrüktede aynısını yiyorsun bu maçtada. 2-2 oldugunda daha dakika 70-80 arasıydı azcık akıllı olsaydık bu maçı alabilirdik. Lanet olsun ya

Burada 1-2 transfere yine şampiyonuz diyenler vardı ?

1-2 transferle anca şampuan olursun

Komple yenilenmeyecekse takım , hiç beklentiye girip kendimizi üzmeyelim masrafada gerek yok böyle devam edelim

Muslera gelirse zaten takım küme düşmez bir
şekilde 5. 6. Oluruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

A.Bayrak kaçmıyor sadece çok üzüldüğü için ağzından kötü bir laf çıkmasın diye konuşmuyor. O çok büyük cimbomlu biz adam değiliz suç bizim hainiz hepimiz nankörüz

1 haftada şampiyonluğu kaybetti mallar. işte bukadar rezalet bi takıma sahibiz ve bunu aylardır söylüyorduk,ittire kaktıra anca bukadar getirebildiler. sonunda yine şanzımanı dağıttılar.

Yenilginin yanında can sıkıcı olan bir şey daha var. O da diagne denen futbol özürlüsünün 2 gol atarak istatistik yapması. Dünya ben senin adaletine ...ım.

2 tane Diagne 1 tane Oğulcan yüzde yüz kaçırdı.

1 tane de saracci vurmayıp arkasındaki emre akbabaydı galiba ona bıraksa o da yüzde yüzdü.

4 tane kaçırırsan yenilmen kaçınılmaz.

İyi oynamadık evet kadro belli zaten ama bu durumlarda yazıcan abi.

Net kalite eksikliği yaşıyoruz.

puan kaybettigimiz takimlara bakilirsa artik zor maclarla birlikte fark giderek acilacaktir
besiktas bizi paspas yapar zaten. 1 puan gerideydik. bu haftadan sonra fark 4 sonra bjk yenince 7
lig gitti
aradaki maçları iki takımda kazanakcamı da 7 10 12 15 diye sıraladın farkı

Geri
Üst Alt