Şerrin hayrı olarak belki transfer yapmaları gerektiğini anlarlar yani inş anlarlar bu kadroyla ligin sonunun gelmeyeceği açık seçik belli çünkü levent şahine kim t.direktör diploması bi de üzerine doktora diploması vermişse bulunup işinden atılmalı yaptığı değişiklikleri ismail kartal yapmazdı emre akbaba nasıl 99 dakika sahada kalır kerem ve babel nasıl oyuna daha erken girmez emin bayram ne alaka böyle bi maçta nasıl oyuna girer anlamak mümkün değil ayrıca etebo alanya maçını emre antalya maçını üstüne bugün de luyi bu maçı katletti neden öyle müdahele edersin adama şampiyon olamazsak bu bireysel mallıklardan olamayacaz bu akşamın tek telafisi fb ve bjknin de puan kaybetmesi olur tek iyi tarafı da transfer yapmama şanslarının olmadığını görmeleri

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birde renkdaslarim rica ediyorum artık kalemizden 50 metre uzakta taç cizgisinde adamın önüne kayıp topu taca attı diye burada sayfalarca Boss , Luyi yazıp durmayın adam sakatlıktan sonra ayakta duramiyor geçen hafta arkasını Marcao topladı bu hafta olmayınca tel tel döküldü herif ...

Galatasaray çiftliğinde bunların olması normal. Başımızda çapsız yönetim, altlarında takımının başında sahaya bile çıkamayan hoca, saha kenarında piyondan öteye gidemeyecek yardımcı hocalar, sahada yeteneksiz ve ciddiyetsiz sürüsü, tribünde sahaya bile çıkmadan milyonlarca euro alan utanmaz eski yıldızlar.
Çok normal içinde bulunduğumuz durum. Hep söylüyorum, bu takımın bu kadar puan toplamış olması bile mucize.

Denizin dibi göründü artık. Zorlama galibiyetler, puanlarla olmuyordu. Kazandığımız maçlarda da abartılı yorumlar yapılıyordu. Güzel bir tokat daha yedik. B planı olmayan, niteliksiz oyuncularla dolu bir takım olduk.
Takımda 3 tane A class oyuncu var: Muslera, Feghouli ve Marcao. Bu kötü takımda bunlar da olmayınca sıradan bir hal alıyor.
Gerçekten çok sıradanlaştık artık. Eskiden bir kalite, bir kumaş bir düzen olurdu. Durum gerçekten çok kötü bu sadece bir mağlubiyet değil, ötesi. Bir kaç sene sürecek kötü gidişatın zeminleri bunlar, ki o sürece girdik bence.

Okan - 4 isabetli sutlari var 4 golleri var. cöpün önde gideni
Linnes - senelerdir diyorum yeteneksiz. bi macta 2-3 koştu diye kral yapiliyor. neymis caliskanmis. beni de al ben de calisirim anasini satayim caliskan diye takimda tutulur mu
Donk - gamsız herif, top kaptırıyor adamlar karsi karsiya kaliyor umrunda bile degil yürüye yürüye geri dönüyor
Luyindama - marcaosuz hic, 6-7m ne veriyorlarsa gönderin eminle idare ederiz gitti zaten bu sene
Saracchi - bombos adam, geldiginden beri ilk 3-4 mac iyi oynadi 2 asist yapti yerden o kadar. gerisi bos, canerin tırnagı olamaz
Ogulcan - yedekten oteye gitmemeli, 1 macla benzema yaptik adamı, taraftar olarak da iyice eziklesiyoruz
Belhanda - sneijder tek ayak oynasa daha verimli olurdu bundan. sneijder gibi adami bu boş beleş apaçi yüzünden şutladık
Taylan - bu mac genelinde kötüydü ama genel anlamda ilk 11'e yazacagim nadir adamlardan
Ömer - yedek bile olamaz. sallana sallana kosuyor, 8 orta yapiyorsa 6sini rakibe carptiriyor, yedek bile olmaz bundan
Akbaba - fbye dıransfer calimi atacaz diye yedik kazigi.
Diagne - 4-5m ne veriyorlarsa gönderilmeli bu da, anadolu takimindan 10 küsür milyon euroya topcu mu alınır anasını satayım

Şu saydıklarımdan bir tek taylan 11'de kalabilir, bu sezon gitti onumuzdeki sezon ciddi bi yapilanma sart

Emekliliği gelmiş,
Futbol hayatı bitenler,
Şişirme yabancılar,
Yeteneksiz gençler,

Bu kadro yapısı ile daha fazlası olmaaaaaaz
vallahi ben de terimi eleştiriyorum saha içi bazı hamleleriyle ama. her transfer dönemi dokuz doğururur gibi transfer yapmakla cebelleşen, kabız yönetim aklıma gelince bişey diyemiyorum. transfer konusunda dünya spor tarihinin en berbat yönetimi. elektrik faturasını ödeyemeyen tinerciler bile son dakikada bulup buluşturup uygun fiyata aboubakar ve ghezzal ı aldı ve o sayede şuan zirvedeler. 1 tane kanat oyuncusu,forvet almadılar diye erkenden havlu attık

4 xG yapmışız zaten kaçanlarda onu gösteriyor ama 5 atsak 6 yerdik. Her sezon böyle dağınılan maç olur. Önümüze bakıcaz artık sağlık olsun.

Kerimi Oynatsaniz olurmusun Keremi almasin diye Gitti Emre T ile Emini aldi koca da kardesim iyici gitti

Geri
Üst Alt