transfer diyoruz kaç aydır getirmiyolar yönetimin kendinden haberi yok hoca kafasında futbolu bitirdik gidip kahramanlık yapıp 5 maç ceza alıp takımı levente bırakıyo o gidiyo 3-5-2 oynatıyo

Yöneticisinden futbolcusundsn teknik ekibine kadar kim sorumluysa şu halden yazıklar olsun

Sağlık olsun önümüze bakalim
Liderle puan farkı en fazla 4 olur
Sezon bitti filan çok erken daha
Rakiplere haybeye yapılan 3 puanlık ikramlar bize yapilmadi
Yapılmasında zaten
Biz sadece önümüze bakalim
Rakiplerde puan kaybedecekler, sabir
puan kaybettigimiz takimlara bakilirsa artik zor maclarla birlikte fark giderek acilacaktir
besiktas bizi paspas yapar zaten. 1 puan gerideydik. bu haftadan sonra fark 4 sonra bjk yenince 7
lig gitti

Ulan bjk rizeyle oynuyormuş banko bi 3 puan daha

fener-alanya maçından bi beraberlik çıksa bari

Nerede kalmistik
Biz bize kaldik
Biz bize yeteriz

☺☺

Hakem falan hikaye renktaslar onlar belli ali koca hizmet edicekler. Burasi antu olsa resmen tiyatro bu kadar olmaz diyelimde burasi ergen dolu degil. Herkes futbol pesinde bu nedir ya levent ne yapti gerci at sahibine gore kisner.... Biz dogrulari gorelim baska yere siginmayalim basari gelecektir.

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi saniye Fatih hocam kenardan haykırıp ceza alacak ,camia bi silkelensin faydasi oluyor.....

Ogulcan , emre akbaba , Ömer Bayram ve diagne olan bir kadrodan ne bekliyorsunuz. Ben hic sinirli degilim çünkü bekledigim birşey oldu 4-3 bitmesi yine iyi ben 4-1 filan bekliyordum.

Kravets > Diagne
Skubic > Linnes
Sehic > Okan
Milosevic > Omer Bayram
Daci > Ogulcan
Guilherme > Sarrachi

Onyekuru gelecekmis üstüne aytaci da alin salih cöpünüde alin bir sene sonra nasil kurtuluruz diye düsünürüz. Fatih terim transferden anlamiyor seneri aldik aha görüyoruz. Takim antremanda ne yapiyor???? Biri aciklasin? Ne yapiyor bu takim orta acamiyorlar duran top rezalet.Haaa kadro cöp demi teknik ekibin sucu yok aynen aga böyle devam.. saglik olsun konsantrasyon tff bize karsi hakemler bize karai...

Geri
Üst Alt