Onda bile saçmalayan biz değildik Volkanla Eduydu sanırım çarpıştılar, Nonda çok temiz kafayla bıraktı topu :asd: Baroş'un son dakika topu beni en çok kahredendir Kadıköyde. Yüzlerce olay var ama en saçması, en üzücüsü son dakika 6 pastan muazzam vuruş üst direkte patladı.
Doğru diyon☺

Sağ kanatta kimin oynayacağı sonucu olmasada nasıl oynayacağımızı belirleyecek

Feg
Oğulcan sakat

Emre k orda oynayamıyo yetersiz
Babelde sağda intihar olur maks santrafor oynar oynatılırsa ,esas mevkisi solda bile yapamıyo artık temposu yetmiyo

Feg bi şekilde iyileşip oynamalı en iyi ihtimal o ,keremi oynatmaz büyük ihtimal

Seri gibi bi topçuyu arıyo gözler taylanda yetersiz kalıyo büyük maçlarda ,gustavo oynamasında fazla sıkıntı olmasın diğerleriyle aşık atabilir

Muslera
Yedlin-donk-marcao-saracchi
Feg-belhanda-gedson-ömer-onye
Babel

Yaparmı acaba,gedsonun durumu nasıl bi görebilseydik keşke esas mevkisi ön libero olmamasına rağmen yeteneği ve dinamizmiyle bir maçlık seri performansı alabilsek keşke

Yinede kim oynarsa oynasın saplayalımda kimin oynadığı mühim değil

Sebepsiz yere Gütschow geldi aklima. Bu Muhammed'i de ona benzetiyorum, ama daha mobil daha hareketli tabi ki.

123 tane yeriz abi
tumblr_n1ol8cPd9w1s1vt4mo6_500.gif

Saçma sapan fener balıyla gol yemezsek en kötü beraberlik diyorum.Eğer şansızlık yaşamazsak erol bulut, hocamızın yanında hoca değil maçı alma şansımızda var.

orta sahada üstünlüğü verirsek işimiz kolay olmaz.

maalesef zorlu rakiplerin hemen hemen hepsine verdik orta sahayı. o bölgede hem oyuncu profili olarak hem de kalite olarak geride kalıyoruz.

ilk fener maçında da ozan'a karşı inanılmaz zorlanmıştık. bütün orta sahaya sarı kart aldırmıştı.

Hatay maçının özetini tekrar izledim, tüm tanrılar birleşip kurtarmış Fener malını. Hatay'ın 8 tane atacağı bir maçmış. Özetlerde Fener'in pozisyonuna yer verememişler neredeyse. Pozisyonları yok çünkü.

Erol, sövdükleri Aykut'tan bile kötü hoca.

Koyacağız cumartesi.

Muslera
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Gedson Taylan Emre
Feghouli Mostafa Onyekuru

Şu 11 ezer feneri ,Emre yerine belki Arda ile başlayabilir

Geçen seneden sonra bayağı rahatım açıkçası. Yine şubat ayına denk geldi maç ve psikolojik üstünlük bizde

Geri
Üst Alt