Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.255
- 7.661
- 2.568
yok yaw
harbi mi
önce arda kardeşler sonra o seri katil
bilerek veriolar heralde ligdeki en boktan hakemleri
13 maçın 7sinde puan kaybetmişiz babuş, adam düşman yaw bize sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yaw
harbi mi
önce arda kardeşler sonra o seri katil
bilerek veriolar heralde ligdeki en boktan hakemleri
Eyüp bey bence ilk 11 olmayabilir ama bu maçta süre alması gerektiğini düşünüyorum çünkü Kerem gerçekten bu lig içinde göze batan yetenekli bir futbolcu bu tarz futbolculara bu tarz maçlarda süre verip onlara güvendiğimizi göstererek onları mental anlamdada geliştirmemiz lazım kaldı ki asla kıyas yapmıyorum ama mbappe ile kerem aynı yaştaSürekli Kerem, Kerem deniyor ama o çocuğun daha zamanı var ilk 11 için, hele ki Cumartesi imkansız..
Bu maçta bırakın ilk 11'i, sonradan girmesi konusunda dahi şüpheliyim.
İllet 1 herifYaşar Kemal Uğurlu olcakmış hakem. Bize hangi pislikleri yaptı bu şerro
cüneytten iyidir reis.İllet 1 herif
Cüneyti ararsın hocam. Bu adam çok kötü bir hakem ve bence Galatasaray dan pek haz etmeyen birisicüneytten iyidir reis.
O adamı asla bizim fener maçına vermezler bir daha. Yıllar sonra ilk kez maçı ortada yöneten haksızlık yapmayan bir hakem oldu sahada onda da maçı aldık zaten. Bunu onlar bizden iyi biliyor ve çoktan kimin verileceğini belirlemislerdir. Bu Yaşar Kemal olursa da cidden direk hakemide rakip görmek lazimHALİL UMUT MELER olmalı
Belki arayabiliriz ama Cüneyt çoğu maçta vardan uyarı gelse bile sallamıyor.Canı isterse gidiyor vara.Egodanmıdır yoksa başka bir durumdanmıdır bilmiyorum.İki takımada eyyam kararlar verip maçı berabere bitirme işlerine girmiyorum bile.Cüneyti ararsın hocam. Bu adam çok kötü bir hakem ve bence Galatasaray dan pek haz etmeyen birisi
cücü'nün var'da oturdugu maclar daha kötü geciyor. adam net pozisyonlara bile müdahale etmiyor.Belki arayabiliriz ama Cüneyt çoğu maçta vardan uyarı gelse bile sallamıyor.Canı isterse gidiyor vara.Egodanmıdır yoksa başka bir durumdanmıdır bilmiyorum.İki takımada eyyam kararlar verip maçı berabere bitirme işlerine girmiyorum bile.
O adamı asla bizim fener maçına vermezler bir daha. Yıllar sonra ilk kez maçı ortada yöneten haksızlık yapmayan bir hakem oldu sahada onda da maçı aldık zaten
Cüneyt eyyamci olsa bile adına leke sürdürmemek için bir yolunu buluyor. Bu Yaşar Kemal denen hakem doğruyor direk. O adamı verirlerse cidden hakem hakkında çıkıp konuşmak lazım. O kadar sıkıntılı bir hakemBelki arayabiliriz ama Cüneyt çoğu maçta vardan uyarı gelse bile sallamıyor.Canı isterse gidiyor vara.Egodanmıdır yoksa başka bir durumdanmıdır bilmiyorum.İki takımada eyyam kararlar verip maçı berabere bitirme işlerine girmiyorum bile.
Bilemedimcüneytten iyidir reis.
Bende açıkçası o olsun isterim ama verebileceklerine ihtimal bile vermiyorum. Allah şaşırtır ya umudum birtek o iştevalla son bjk ts maçını da güzel yönetti. Eyyam yapmazlar da bu maça atarlar diye umit ediyorum bakalım
istatistiklerine baktım büyük takımlara genelde kırmızı veriyor.bjk fb ve bize 20/21 sezonu içinde kırmızı kart göstermişyasar kemal cok ters bir hakem bizim her macımızda kırmızı vermiş bize
Bende açıkçası o olsun isterim ama verebileceklerine ihtimal bile vermiyorum. Allah şaşırtır ya umudum birtek o işte