yok yaw
harbi mi
önce arda kardeşler sonra o seri katil
bilerek veriolar heralde ligdeki en boktan hakemleri

13 maçın 7sinde puan kaybetmişiz babuş, adam düşman yaw bize sanki
Screenshot_20210203-233507_Samsung Internet.webp

Sürekli Kerem, Kerem deniyor ama o çocuğun daha zamanı var ilk 11 için, hele ki Cumartesi imkansız..
Bu maçta bırakın ilk 11'i, sonradan girmesi konusunda dahi şüpheliyim.
Eyüp bey bence ilk 11 olmayabilir ama bu maçta süre alması gerektiğini düşünüyorum çünkü Kerem gerçekten bu lig içinde göze batan yetenekli bir futbolcu bu tarz futbolculara bu tarz maçlarda süre verip onlara güvendiğimizi göstererek onları mental anlamdada geliştirmemiz lazım kaldı ki asla kıyas yapmıyorum ama mbappe ile kerem aynı yaşta

HALİL UMUT MELER olmalı
O adamı asla bizim fener maçına vermezler bir daha. Yıllar sonra ilk kez maçı ortada yöneten haksızlık yapmayan bir hakem oldu sahada onda da maçı aldık zaten. Bunu onlar bizden iyi biliyor ve çoktan kimin verileceğini belirlemislerdir. Bu Yaşar Kemal olursa da cidden direk hakemide rakip görmek lazim

Cüneyti ararsın hocam. Bu adam çok kötü bir hakem ve bence Galatasaray dan pek haz etmeyen birisi
Belki arayabiliriz ama Cüneyt çoğu maçta vardan uyarı gelse bile sallamıyor.Canı isterse gidiyor vara.Egodanmıdır yoksa başka bir durumdanmıdır bilmiyorum.İki takımada eyyam kararlar verip maçı berabere bitirme işlerine girmiyorum bile.

Belki arayabiliriz ama Cüneyt çoğu maçta vardan uyarı gelse bile sallamıyor.Canı isterse gidiyor vara.Egodanmıdır yoksa başka bir durumdanmıdır bilmiyorum.İki takımada eyyam kararlar verip maçı berabere bitirme işlerine girmiyorum bile.
cücü'nün var'da oturdugu maclar daha kötü geciyor. adam net pozisyonlara bile müdahale etmiyor.

Cüneyt eyyamci olsa bile adına leke sürdürmemek için bir yolunu buluyor. Bu Yaşar Kemal denen hakem doğruyor direk. O adamı verirlerse cidden hakem hakkında çıkıp konuşmak lazım. O kadar sıkıntılı bir hakem

Geri
Üst Alt