Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma yapmayacaktir yorulmamak icin. Memeli abaza ile şopar ya da o oynamazsa satilik pitch onun fedailiklerini yapacaklardir. Erol galip gelmek zorunda olmadigini biliyor. Henry'yi de gorduler. Beraberlik iyi sonuc onlar icin. Bizim icin de kotu olmaz ama galip gelebilecek bir oyun oynayabilirsek guzel olur. Zaten futbol oynamaktan ziyade hakemle oynamayi tercih edecek, her zaman ki gibi ortami germeye calisacaklardir.mesut defansif anlamda zaafiyete sebebiyet verebilir,yumuşak kalır muhtemelen
Derbide hocanın nasıl çıkacağı belli olmaz benceHoca geçen maç babeli 85 dakika oynattıysa derbiye onunla çıkar.
cevo troll dizi konusu açsan mı ?

Bunun hakkında açmayı düşündük ama konu silinir diye açmadık.Eğer istek varsa açalım..cevo troll dizi konusu açsan mı ?![]()
Ben ve sen ayakta tutarız. AçBunun hakkında açmayı düşündük ama konu silinir diye açmadık.Eğer istek varsa açalım..

Şu an derbi modundayız.Derbi sonrası yenilmezsek açalımBen ve sen ayakta tutarız. Aç![]()
Yapma üstat bunlara inanıyorum deme sakın yavNeyse güldük eğlendik
Konu ciddiyetini kaybetmesin
mühim 1 mesele
Yapma üstat bunlara inanıyorum deme sakın yav
Dayanamiyorum artik soracam. Niye hep bu resim?
Can bilir bunun bi videosunda Belhanda'ya benzetiyodumBu ne yav
Töbe est.
Yapma üstat bunlara inanıyorum deme sakın yav

Bi nedeni yok abi Yunus-Sinan gibi dizi karakterlerinin capslerini atmak güzel oluyoDayanamiyorum artik soracam. Niye hep bu resim?
Ne dizisinden bu? Mujdat Gezen mi o?Bi nedeni yok abi Yunus-Sinan gibi dizi karakterlerinin capslerini atmak güzel oluyo![]()
bıraktıramadım abi. çok çabaladımDayanamiyorum artik soracam. Niye hep bu resim?
Ne dizisinden bu? Mujdat Gezen mi o?

Tiktok yüklü mü üstat sende yoksa internette mi görüyorsun bunlarıCan bilir bunun bi videosunda Belhanda'ya benzetiyodum![]()
mühim 1 sual.Tiktok yüklü mü üstat sende yoksa internette mi görüyorsun bunları