En büyük değişimlerden biri saldıran takım her zaman arkada açık verir. Biz eskiden bom boş yakalasak bile kimse kosamadigi için o ataklar genelde daha ceza sahasına girmeden rakip defans yerleşmiş oluyodu ve sonlaniyodu. Şimdi öyle değil. Çalışan iki kanat var. Ve hız var. Hangisini tutcaksin. fener baskı kurmaya kalktığı an kalesinde topu görür. Bunların baya geriye yaslanacagini düşünüyorum. Mohammed de belki bundan dolayı 11 oynayacak. Kapalı takımı açmanın iyi bir yontemidir kafa hakimiyeti. Baya baya silahlarımiz var. Bakalım doğru kullanabilirsek bunlara koymak keyifli olcak :)

O maçtan farklı olarak Okan-Nando, Şener-Yedlin, Arda-Onyekuru, Etobo-Feg(Umarım), Luyindama-Donk değişiklikleri olur diye düşünüyorum. Gedson ne durumda hala anlayamadım oynama ihtimali var mı?

Karantinası normalde en az 6-7 gün ama herif zaten İngiltere'den gelmeden 3-4 gün önce hastalığa yakalanıp dönüşte negatif çıktı diyorlar. Bugün mü ne 2. test yapılacakmış, yine kuvvetle muhtemel olan negatifi alırsa oynar diye düşünüyorum. Oynamazsa da Arda-Belhanda başlar yapacak bir şey yok.

Emre akbabayı bi tek şekilde kazanabilirdik.sözleşmesini uzatıp alanyaya cüzi hatta ücretsiz ve sakat olmadığı her maçı oynatma şartıyla veya başka bi takımda olabilir, kiralamalıydık.adam şuan net şekilde forma ağırlığının terimin ağırlığının altında stressten ezildi ve özgüven kalmadı.
Normal bi takımda o stresi atabilir kendine gelebilirdi şahsi fikrim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karantinası normalde en az 6-7 gün ama herif zaten İngiltere'den gelmeden 3-4 gün önce hastalığa yakalanıp dönüşte negatif çıktı diyorlar. Bugün mü ne 2. test yapılacakmış, yine kuvvetle muhtemel olan negatifi alırsa oynar diye düşünüyorum. Oynamazsa da Arda-Belhanda başlar yapacak bir şey yok.
Arda yerine Kılınç ya da Etoboya ne dersin? Arda son maçlarda baya kötü bence pek bir işe yaramıyor.

Bu mactan hic korkmuyorum ki en kötü ihtimal beraberlik olacaktir. Beni endiselendiren tek maç Hatay. Şikecilere karsi oynadiklari baskili oyuna dayanamayabiliriz. Son 7- 8 haftaya kadar puan farkinin bu sekilde olması sorun değil. Biz finallerin takimiyiz unutmayin.

Arda yerine Kılınç ya da Etoboya ne dersin? Arda son maçlarda baya kötü bence pek bir işe yaramıyor.

Kılınç şu an özgüvenin dibinde bence, onu pek tercih etmem. Etebo sert orta sahada etkin olabilir ama topun ayağa bu kadar yakışmadığı az oyuncu gördüm. Çok defansif hamle olur. Tüm lig fiziği toplayıp sert haftalara girerken Arda'dan artık kanat olmayacağı aşikardı, orada sırıtması şaşırtıcı değil o nedenle. Ama içte hem top tutması, hem beki kaçırması, hem de en azında Kılınç'a göre daha iyi savunmacı olmasıyla 2 alternatifinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. 50 dakikada dili dışarı çıkarsa o zaman skora göre Etebo ya da Kılınç hamlesi yapılabilir. Başlangıç 11'inde Gedson yoksa Arda olmalı bence.

Bu mactan hic korkmuyorum ki en kötü ihtimal beraberlik olacaktir. Beni endiselendiren tek maç Hatay. Şikecilere karsi oynadiklari baskili oyuna dayanamayabiliriz. Son 7- 8 haftaya kadar puan farkinin bu sekilde olması sorun değil. Biz finallerin takimiyiz unutmayin.
Bu maci kaybetsek bile fark sadece 6 olur. Deplasman olarak alanya + hatay haric pek zor da kalmiyor bence

o kayseri + Antalya maclari sinir bozucu

Baskan bugun konusacak. Hakemle ilgili de muhakkak konusmasi lazim. Simdidrn tedbir almak lazim. Mactan sonra iş işten gecmis olur

Bu maci kaybetsek bile fark sadece 6 olur. Deplasman olarak alanya + hatay haric pek zor da kalmiyor bence

o kayseri + Antalya maclari sinir bozucu

Bu maçı kaybedersek sadece 6 değil ama ikili averajda öne geçiyor 2 yenilgi + puan kaybı lazım olur
Yenelim psikolojileri bozulsun

Falcao sakin kadroda olmasin simdi son dakkalar girer tekrar sakatlanir 2 ay daha oynamaz. Bu sezon mumkun mertebe az oynatmak lazim ki sakatlanmasin. Sezon sonuda vedalasalim dicem de. Adam antremanda sakatlanip 1 ay oynamadi. En iyisi pamuklara sarip sezon sonunu beklemek lazim

Geri
Üst Alt